Ana sayfa Dizi Haberleri Yine bir Ertan Saban klasiği yine heyecan yaratan yeni bir dizi!

Yine bir Ertan Saban klasiği yine heyecan yaratan yeni bir dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ertan Saban’ın yer aldığı dizileri yakından takip eden ve rollerini de büyük bir heyecanla izleyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Oyuncu, yaz döneminde bu sefer Show TV ekranında Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli diziyle seyircilerin karşısına çıkacak.

Her zaman olduğu gibi yine farklı bir karakter yaratma noktasında Ertan Saban’ın ustalığını izlemek için az kaldı. Henüz dizinin yayın tarihi açıklanmadı ama çok kısa bir süre içinde başlaması bekleniyor. Ertan Saban, bu dizide etkili bir oyuncu kadrosu ile ve Gani Müjde imzasını taşıyan bir hikayenin kahramanı olarak yer alacak.

Sadi Payaslı karakterinin oyuncunun kariyerinde önemli bir iz bırakmasını da beklediğimizi belirtelim ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli yeni dizinin farklı yönleriyle izleyicileri cezbetmesi bekleniyor.

Yine bir Ertan Saban klasiği yine heyecan yaratan yeni bir dizi! 8

Sadi Payaslı aslında bir mafya ve birçok da suça karışmış birisi. Ancak polis ile anlaşan ve kendisini coğrafya öğretmeni olarak Karabayır Lisesi’nde bulan yepyeni bir kişilik ile Sadi Payaslı iki farklı kimliği bir arada taşıyacak.

Kirli geçmişini ardında bırakıp coğrafya öğretmeni olan Sadi Payaslı’nın çarpıcı hikayesinden ilk ipuçlarının yer aldığı fragmanlar büyük ilgi gördü. Daha fragmanlarda bile birçok izleyici Ertan Saban’ın oyunculuk farkını hissetti ve diziyi de heyecanla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi oluştu.

Yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği, proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’; büyük bir değişim yaşayarak öğretmen olan Sadi Payaslı ile Karabayır Lisesi’nde yolunun kesiştiği ıslahevinden gelen beş gençle birlikte yaşadıklarının etkileyici hikayesini anlatacak.

Yine bir Ertan Saban klasiği yine heyecan yaratan yeni bir dizi! 9

Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimlerin bir arada olacağı dizi, yaz döneminin en farklı projesi olarak dikkatleri çekiyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, SHOW TV’de başlayacak ve yayınlanan fragmanların da izleyicileri fazlasıyla etkilediğini hemen belirtelim. Geniş bir izleyici kitlesi heyecanla Ertan Saban’ın yeni rolü Sadi Payaslı’yı merakla bekliyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yayın tarihi de duyuruldu. Dizinin ilk bölümü 21 Temmuz Perşembe akşamı izleyicilerle Show TV ekranında buluşacak.