Ana sayfa Dizi Haberleri Tozluyaka dizisi reytinglerde yaz döneminin en iyi çıkışlarından birini yaptı!

Tozluyaka dizisi reytinglerde yaz döneminin en iyi çıkışlarından birini yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dizileri arasında en başarılı proje olarak TRT1’deki Balkan Ninnisi ve Fox TV’nin yeni dizisi Tozluyaka adeta parmak ısırtıyor. Balkan Ninnisi gibi yaz döneminde reytinglerde en iyi çıkışı yapan proje olarak dikkatleri çeken proje, sosyal medyada da gündemden düşmüyor.

Fox TV’nin gençlik dizisi olarak öne çıkardığı Tozluyaka, pazartesi akşamlarını adeta ele geçirdi… İlk bölümü ile iyi bir çıkış yakalayan Tozluyaka, ikinci bölümünde hem tüm kişiler hem da AB gruplarında birinci olurken, ABC1’de ise günü ikinci olarak tamamladı.

Yayınlandığı süre boyunca gündemden düşmeyen dizi, sosyal medya üzerinden de çok sayıda olumlu yorum almaya devam ediyor. Dizi hakkında olumlu yorumlar artarken, reytinglerin ortalamanın üzerinde gerçekleşmesi ve şimdiye kadar ekrana gelen tüm yaz dizilerinden çok daha iyi reytingler alması dikkatlerden kaçmadı.

İki farklı dünyaya ait gençlerin, aralarındaki sınıf farkına rağmen geliştirdikleri dostlukları ve umutlarını kaybetmeme hikayelerini konu alan dizinin oyuncu kadrosu hem tecrübeli isimlerden hem de gençlerden oluşuyor.

Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar gibi deneyimli oyuncular, genç isimleri yönlendirme fırsatı elde etmiş oldu.

Dizi ile birlikte bazı gençler ilk kez setlere adım atarken, Tozluyaka’nın Kardeşlerim dizisi gibi iyi bir çıkış yakalaması da gözlerden kaçmadı.

Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak gibi genç oyuncular dizi ile birlikte konuşulmaya başlandı.

Senaryosunu Yekta Torun’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu dizinin yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp üstleniyor.

“Tozluyaka”, her pazartesi yeni bölümüyle FOX’ta.