Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden sürprizleri arka arkaya yolladı!

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden sürprizleri arka arkaya yolladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin bu akşam 41. bölümü ekrana gelecek. Dizinin Zeynep’i Demet Özdemir, yayına saatler kala, fanlarını yaptığı paylaşımlarla coşturdu. Yeni bölümün çekimleri sırasında pek çok video ve fotoğraf paylaşan oyuncu, gelişmelerle ilgili tüyolar da vermiş oldu.

İbrahim Çelikkol’un ayrılmasının ardından Engin Öztürk ile başrolü paylaşan oyuncu, dizinin yeni bölümünde üzerindeki beyaz bir elbise ile dikkatleri çekti.

Evlilik hazırlıkları yaptıkları bilinen Barış ve Zeynep’in nikah ya da nişan davetleri olacağı tahminleri yapılıyor. Dizinin sevilen ismi Demet Özdemir, bu sahnelerin çekimleri sırasında rol arkadaşlarıyla videolar ve fotoğraflar paylaştı.

Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan Demet Özdemir’in yerli ve yabancı hayranları, bu paylaşımları büyük bir merakla takip etmekte.

Oyuncunun esprili halleri de paylaşımlarına damga vuruyor. Kameraya kendisini çekerken bir taraftan da ruj sürmeye çalışan Demet Özdemir’in hali ise gülümsetti.

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden sürprizleri arka arkaya yolladı! 8

Yaptığı paylaşımlardan birisinde ise dizide Emine karakterine hayat veren Naz Göktan da yer aldı…

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden sürprizleri arka arkaya yolladı! 9

Aşağıdaki videoda, ruj sürmeye çalışırken kendi kendisiyle de dalgasını geçiyor oyuncu ve “Ruj sürerken acı çekiyor gibi olamam” notunu paylaşımına ekliyor…

Dizinin oyuncularıyla çekimler sırasında paylaştığı bir video da aşağıda…

Emine karakterini oynayan Naz Göktan ile çekimler sırasında bir başka video…