Ana sayfa Sosyal Medya Yoğun çalışma günlerine geri dönen Serenay Sarıkaya’nın mutlu halleri ruh halini anlatıyor!

Yoğun çalışma günlerine geri dönen Serenay Sarıkaya’nın mutlu halleri ruh halini anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Aile isimli dizi ile geçtiğimiz sezon Show TV ekranında başarıyla yer aldı. Ünlü oyuncu, yaz döneminde enerji yükledi ve dizinin setine de bronzlaşmış haliyle çıktı.

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ ikilisinin başrolünde yer aldığı Aile dizisi, 3 Ekim Salı akşamı 14. yeni bölümü ile ikinci sezona başlıyor. İlk sezondaki başarısını devam ettirmesi beklenen dizinin hikayesine yeni oyuncular da katıldı. Dizinin senaryo olarak güçlenmesinin yanı sıra Selin Şekerci, Ayda Aksel ve Alper Çankaya’nın yeni karakterler ile ekibe dahil olması heyecanı daha da artırdı.

Devin ile Aslan’ın aşk ile hayat mücadelesinin güçlü bir anlatım ile sergilendiği Aile dizisi, aynı zamanda 7 yıl sonra Serenay Sarıkaya’nın yeniden televizyon dizilerine dönüşünü de temsil ediyor.

Ünlü oyuncu, ikinci sezon için de iddialı. Tatilinin güzel geçtiğini ifade eden Serenay Sarıkaya, “Urla’da setimiz başladı. Bu sene benim için çok koşturmacalı bir yıldı. İnanın sadece uyumaya zamanım vardı. Kendim için herhangi bir şey yapmaya gerçekten hiç vaktim yoktu” diye konuştu.

Aile dizisiyle ekrana müthiş bir geri dönüş yapan Serenay Sarıkaya için bu yıl sonuna kadar yoğun çalışma programının devam edeceği biliniyor. Oyuncu, dizisinin 3 Ekim’de izleyici ile buluşacağını hatırlattı ve “Çok heyecanlıyım, bütün ekibi çok özledim. İnşallah bu sezon da güzel başarılara imza atarız hep beraber” diye konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ ile iyi bir uyum yakaladıklarının hatırlatılması üzerine Serenay Sarıkaya, partneri ile uzun zamandır çalışmayı arzu ettiğine değindi.

Ünlü oyuncu, “uzun zamandır birlikte çalışmayı istediğim bir oyuncu arkadaşımdı. Çok mutluyum, onunla bu kadar özel ve güzel bir işte buluşabildiğim için… Mavi’de de beraber partnerlik yapıyoruz. Beraber reklam filmi çektik, o yayınlanacak. Her şey çok güzel, her şey benim adıma harika” diye konuştu.