Ana sayfa Dizi Haberleri Halit Özgür Sarı’nın Yabani dizisiyle ekrana geri dönüş bir başarı hikayesine dönüşüyor!

Halit Özgür Sarı’nın Yabani dizisiyle ekrana geri dönüş bir başarı hikayesine dönüşüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yabani isimli Fox TV dizisinin ilk bölümü ile elde ettiği düşük reytingler projenin pek de iyi gitmeyebileceğine yönelik mesaj vermişti. Kardeşlerim dizisindeki performansı ile çok konuşulan ama diziye erken vedasıyla hayranlarını üzen Halit Özgür Sarı, yeni sezonda yepyeni bir dizinin erkek başrolü olarak yeniden ekranda yer almaya başladı.

Salı akşamları yayınlanan Yabani dizisi ikinci bölümde reytinglerini ciddi oranda artırdı ve ortalamanın üzerinde sonuçlar elde ederek herkesi bir anda şaşırttı. Zengin olarak doğan bir çocuğun kaçırılması ve sokakta büyümesi, sonrasında zengin ailesine geri dönmesinin hikayesinin anlatıldığı Yabani dizisi ilerleyen bölümlerde nasıl reytingler alacağı merakla beklenen bir yapım haline geldi.

5’e yaklaşan tüm kişiler kategorisindeki reyting oranı ile geçtiğimiz hafta birincilik elde eden Yabani dizisi, benzer oranları ABC1 kategorisinde de alabiliyor. AB’de biraz düşük olsa da izleyicilerin ilgisinin arttığı da oranlara bakılınca anlaşılıyor.

Halit Özgür Sarı için başrolünde yer aldığı bir projenin yeniden gündemi meşgul etmesi, hatta reytinglerde birincilik elde etmesi çok önemli bir gelişme. Sosyal medyada da hayranlarının yoğun bir desteğini alan oyuncu, kariyeri açısından çok önemli bir dönemin içinde bulunuyor. Yabani dizisinin elde edeceği başarı, Halit Özgür Sarı’nın kariyerinde bir zıplama yaşamasını sağlayabilir.

Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam gibi dizilerin karşısında gayet başarılı sonuçlar alan Yabani dizisi, 3 Ekim’de Aile dizisinin başlamasının ardından izleyicilerini koruyabilecek mi? İşte bu soru en çok merak edilen soruların başında geliyor.

Simay Barlas’ın kadın başrol olarak yer aldığı Yabani dizisinin oyuncu kadrosunda Dolunay Soysert, Yurdaer Okur gibi tecrübeli isimler de bulunuyor.

Yabani dizisi 3. yeni bölümü ile 26 Eylül Salı akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümün reytingleri de dizinin gidişatı konusunda önemli bir fikir verecektir.