Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık bu kadarı da fazla! Sen Çal Kapımı dizisinin 10 milyon şovu!

Yok artık bu kadarı da fazla! Sen Çal Kapımı dizisinin 10 milyon şovu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin ilk 3 bölümü büyük bir beğeni topladı. Dizi 8’li reytinglere kadar çıkabilen performansı ile de yaz ekranının en başarılı ve en çok izlenen romantik komedi dizisi olmayı başardı. Erkenci Kuş’un tahtına da aday olduğunu gösteren dizinin başrolünde Hande Erçel ile Kerem Bürsin bulunuyor.

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisinin her yeni bölümü merakla bekleniyor ve hayranlar da yayınlanan fragmanlara büyük bir ilgi gösteriyor. Sen Çal Kapımı dizisinin sadece fragmanlarını izleyenlerin sayısı bile birçok dizinin toplam izleyici kitlesinden daha fazla.

Sadece Youtube üzerindeki izlenme rakamları bile ‘yok artık bu kadarı da fazla’ dedirtiyor. Fox TV ve Sen Çal Kapımı dizisinin kendi sayfasında ayrı ayrı yayınlanan fragmanların izlenme sayıları şöyle:

Fox TV youtube kanalında 4. bölüm 1. fragmanı 2.8 milyon izlenmeye 3 günde ulaştı. 4. bölüm 2. fragmanı ise 17 saat içinde 877 bin izlenme elde etti.

Yok artık bu kadarı da fazla! Sen Çal Kapımı dizisinin 10 milyon şovu! 8

Sen Çal Kapımı dizisinin kendi youtube kanalında yayınlanan 4. bölüm 1. fragmanı tam 4.1 milyon izlenme sayısına 3 günde ulaştı. 4.bölümden 2. fragman ise 16 saat içinde 2.2 milyon izlenme aldı…

Yok artık bu kadarı da fazla! Sen Çal Kapımı dizisinin 10 milyon şovu! 9

Sonuç olarak dizinin 4. bölümü için yayınlanan 4 videonun elde ettiği toplan izlenme 10 milyonu buldu… Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in müthiş bir uyum sergilediği dizinin senaryosuna yönelik eleştiriler olsa da izleyicilerin yapımı ne kadar çok beğendikleri ve büyük ilgi gösterdikleri bu sonuçlarla bile anlaşılıyor.

İşte Sen Çal Kapımı dizisinin 4. bölüm fragmanları: