Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık reytingler tam patladı! Masumlar Apartmanı reyting rekoru kırdı!

Yok artık reytingler tam patladı! Masumlar Apartmanı reyting rekoru kırdı!

tarafından ker_def

Salı akşamları için artık değişmeyen birinci Masumlar Apartmanı… Başladığı günden bu yana yüksek bir performans sergileyen dizinin reytingleri de her geçen hafta artmaya devam ediyor. Her hafta bu sezonun rekoru denilebilecek oranlar elde ederek, tüm diğer kanallardaki rakiplerini geride bırakan Masumlar Apartmanı, bir kez daha rekor reytingler elde etti. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 29 Aralık Salı akşamı 16. bölümü yayınlandı.

Bu sezonun en yüksek reyting oranları da dünkü bölümle birlikte ortaya çıktı. AB’de 17.48, ABC 1’de 16.42 gibi yüksek oranlara ulaşan dizi böylelikle bu iki kategoride 2020-2021 sezonunun en iyi sonuçlarını almış oldu. TOTAL de ise 12.31 reyting alan dizi, tüm kesimlerce ilgiyle takip edilmekte olduğunu da bir kez daha kanıtladı. Tüm kategorilerin birincisi olarak ekranda göz dolduran Masumlar Apartmanı, geçen sezon Mucize Doktor’un yaptığı büyük çıkışı bu sezon gerçekleştirerek dizi tarihine geçti.

TRT 1’in Salı günleri yayınlanan ve zirveyi elden bırakmayan dizisi Masumlar Apartmanı tüm rakiplerini geride bırakarak Salı gününün değişmez galibi olmaya devam ediyor. Güçlü kadrosu ve ilginç hikayesiyle dikkat çeken dizi yayınlanan yeni bölümüyle yine tüm kategorilerde birinci oldu. Yayınlandığı Salı gününde zirveyi elden bırakmayan, AB ve ABC1 listesinde de en çok izlenen dizi olan Masumlar Apartmanı bu yıl başlayan diziler arasında en yüksek reytingi olan dizi oldu.

Sosyal medyada da her hafta hem Twitter’da hem Youtube’da en çok konuşulanlar ve izlenenler listesine giren Masumlar Apartmanı, bu hafta da zirvedeydi. Bu hafta neler oldu? Safiye, Naci’nin mesajı görüp görmediği endişesiyle kıvranırken, Naci ise bambaşka bir sıkıntı içindedir. Eski eşi Gülru’nun çıkıp gelmesi tüm dengesini sarsmıştır.

Gülben ise ablasındaki değişime tanık olmaktan mutlu, küçük müdahalelerle Safiye ve Naci’yi bir araya getirmek için çabalamaktadır. Tam başarıya ulaştığını düşünürken ortaya çıkan bir yabancı, Safiye’nin tüm dünyasını yıkacak bir sırrı öğrenmesine neden olur. Ege’nin Haluk’u eve getirmesi, İnci’nin duygularını altüst eder. İnci, Ege ve dedesine belki de bugüne kadar hiç göstermediği bir tepkiyi gösterir. Han ve İnci, bütün bu olayların üstüne radikal bir karar alırlar.

Şimdiye kadar yayınlanan on altı bölümü de büyük beğeni uyandıran “Masumlar Apartmanı” her Salı akşamı saat 20:00’da TRT 1’de yayınlanmaya devam ediyor. İşte 29 Aralık Salı akşamı ekrana gelen 16. bölümün tamamı: