Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık, Yasak Elma’dan ayrılan oyuncu geri mi döndü!

Yok artık, Yasak Elma’dan ayrılan oyuncu geri mi döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisinde şimdiye kadar 89 bölüm geride kaldı. Her sezon güçlü bir hikaye değişimi ile ekranda yerini alan Yasak Elma’nın 4. sezonunda büyük değişikler olmamıştı. Ancak reytingler düşük gelince 85. bölümde 5 karakter birden ayrıldı.

Talat Bulut’un canlandırdığı Halit de diziye veda etti. Sonrasında ise Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan diziye katıldılar ve hikayede bir hayli değişti. İlk başlarda bu durum çok ilgi çekti ama reytingler tekrar geçtiğimiz hafta itibariyle düşüş yaşadı.

Yasak Elma senaristleri de heyecanı artırmak için “Halit yaşıyor” havasını diziye kattı. Talat Bulut diziye yeniden mi dönecek, yoksa bu bir heyecan yaratma tavrı mı bilinmez… Ancak bilinen bir gerçek var ki, 85. bölümden sonra yaşanan değişim tam olarak tutmayınca gönderilen Halit karakteri yine baş tacı olmuşa benziyor…

Yok artık, Yasak Elma'dan ayrılan oyuncu geri mi döndü! 7

Yasak Elma’nın 90. bölüm fragmanını izleyenler de bir hayli şaşırdı. Bir dizi hayranı, “Halit yaşıyor mu? Yakında bu dizi yüzünden kalp krizi geçireceğim” diye yazdı…

Birçok kişi de benzer yorumlar yaptı ve Halit karakteri geri döner ise bunun tam bir ters köşe olacağını belirttiler.

Peki 90. yeni bölümde başka neler olacak? Yıldız ve Çağatay’ın ilişkilerinin başlaması, Feride için büyük bir kabus olur. Feride, Yıldız ve Çağatay’ı ayırmak için elinden geleni yaparken, bulduğu nihai çözüm herkesi şaşırtacaktır.

Yasak Elma yeni bölümüyle 21 Aralık Pazartesi 20.00’de FOX’ta!