Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık, Yasak Elma’da Şahika öldü mü? Fox TV dizisinde deprem var!

Yok artık, Yasak Elma’da Şahika öldü mü? Fox TV dizisinde deprem var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Yasak Elma dizisinin senaristleri Şahika gibi çok faydalı bir karakteri öldürür mü bilinmez ama, dizinin 1 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümü için yayınlanan fragmanda Erdal Özyağcılar’ın canlandırdığı Hasan Ali Kuyucu karakterinin “Ölmüş” şeklindeki sözü dizinin hayranlarını şok etti.

Nesrin Cavadzade’nin Bir Başkadır isimli Netflix dizisinde söylediği sözler nedeniyle yapımcı Fatih Aksoy ile sıkıntı yaşadığı ve diziden çıkartılmayı düşünüldüğü şeklindeki haberler önceki hafta basına yansımıştı. Ancak Fatih Aksoy ile Nesrin Cavadzade setten bir fotoğraf paylaşmış ve bir anlamda bu iddiaları ti’ye almıştı. Şimdi Şahika karakterinin diziden ayrılması gibi bir durum pek de akla yatkın değil.

Yok artık,Yasak Elma'da Şahika öldü mü? Fox TV dizisinde deprem var! 1

Ancak Yasak Elma’nın düşmekte olan ve toparlanma ihtiyacı bulunan reytingleri nedeniyle heyecanı yükseltmek için bir rüya sahnesi gibi bir şey düşünülmüş olabilir. Tabii ki bunlar varsayım. Ne olduğunu ancak 1 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 96.bölümde görebilirsiniz.

Şahika ile Ender karakterlerinin işbirliği yapması izleyicileri rahatsız etmişti. Yıldız karakterinin de Çağatay’dan yana şanssızlığı bu tepkileri artırmıştı. Yani senaryoya yönelik zaten ciddi bir eleştiri dalgası vardı.

Acaba yapım ekibi Şahika üzerinden bir polemik başlatarak bu tür eleştirilerin geri planda kalmasını mı hedefliyor? Tabii ki bu sorunun yanıtı da yok. Ama bir gerçek var ki, 96.bölüm fragmanında Şahika zehirli şalgam suyunu içecek ve yere yığılacak. Hasan Ali Kuyucu da onun başında ve öldüğünü öğrenince de denize atılmasını istiyor.

Yasak Elma dizisinde olaylar ve entrikalar yine bitmiyor. İşte 96.bölüm 1. fragmanı:

Fragmanın yayınlanmasının ardından dizi hayranları sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Şahika’nın ayrılması durumunda dizinin tadının kalmayacağına yönelik yorumlar bırakıyor.

İşte sosyal medyaya yansıyan Şahika yorumları:

“Şahika ölürse kim sinsilik yapacak ben onu düşünüyorum şu an.”

“Şahika ölürse dizinin tadı kalmaz, saçmalamayın Şahika’sız oyun mu oynanır?”

“Şahika ölürse asla izlemem diziyi, son zamanlarda Yıldız’dan daha mantıklı hareket ediyordu.”

“Şahika, Nadir’i de böyle zehirlemişti demek ki neymiş yaşattığını yaşamadan ölmezmiş insan.”

“Delirdin mi senarist en sevilen karakterlerimizi öldürerek reyting artışı olmuyor kusura bakma…”