Ana sayfa Dizi İzle Emanet 28 Ocak Perşembe 104. bölüm fragmanı izle!

Emanet 28 Ocak Perşembe 104. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Emanet dizisinin hafta içi yayınlanan bölümlerine ilgi büyük oluyor. Reytingleri de her geçen bölümde daha iyi gelen dizi, artık kemik bir izleyici kitlesini kendisine bağlamış durumda. Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem gibi isimleri kadrosunda buluşturan günlük dizinin her bölümü heyecan dalgası şeklinde geçiyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet, ilk sezonunda bu büyük başarıyı yakalayarak Kanal 7 için çok iyi bir günlük dizi oldu. Emanet’in 28 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelecek olan 104. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. 104. yeni bölüm fragmanı paylaşıldı, işte yeni bölümden ilk detaylar:

Peki Emanet dizisinin 103. bölümünde neler yaşanmıştı? Yeniden hatırlayalım: Zuhal, Yaman ve Seher’in evleneceğini öğrenince çok öfkelenir. Seher, kendini kaybeden Zuhal’in elinden kurtulmak için çırpınır ancak onu kurtaran hiç tahmin etmediği biri olacaktır. Hayriye, Kara hakkındaki kesin kararını söylemiştir. Onu gelin olarak kabul etmez. İbo, annesini yumuşatmak için bir plan yapar ancak bu tahmin edemediği sonuçlar doğurur.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.