Ana sayfa Dizi Haberleri Yok böyle bir dram! Çocukluk dizisinde Ali Kaan gerçeği gönül yarası oldu!

Yok böyle bir dram! Çocukluk dizisinde Ali Kaan gerçeği gönül yarası oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Çocukluk dizisinde ilk 7 bölüm yayınlandı. 8. yeni bölüm ise 27 Kasım akşamı izleyicilerle buluşacak. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Selen Öztürk ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı dizinin artık her bölümü dramla dolu…

Ali Kaan Çocuk Evi’ni kaybettiği oğlu için açan ve yaralarını sarmaya çalışan Mahir Boztepe, eşi Gülay ile birlikte oğullarına kavuştuklarını zannederken, aslında bu büyük bir dramın da habercisi oldu. Ali Kaan’ı yetiştiren kadının hapse girmeden önce ona bıraktığı mektupta yazanları aynen uygulayan Ali Kaan, gerçek anne ve babasına oyun oynadı.

Hapse girdi ve salıverildikten sonra da Ali Kaan ortadan kayboldu. Mahir ve Gülay, Ali Kaan’ın biyolojik oğulları olduğunu dna testleri ile kanıtladı, ama çocuklarını ikinci kez kaybetti. Dizide Mavi’nin gözyaşları da izleyicileri derinden etkiledi.

Dizinin hikayesi fazlasıyla karıştı. İzleyiciler de bu işin içinden nasıl çıkılacak merak ediyor. Mahir ile Ayşegül’ün durumlarının ne olacağı da izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. İzleyiciler Mahir – Gülay ve Ali Kaan’ın yeniden bir aile olmasını istiyor.

Ayşegül’e ise bir partner gelmesini isteyen dizi takipçileri, yeni bir karakterin de yapıma katılabileceğini düşünüyor.

Dram üstüne dramın yaşandığı Çocukluk’un 27 Kasım Cuma günü yayınlanacak 8. yeni bölüm fragmanını videoda bulabilirsiniz.