Ana sayfa Dizi Haberleri Aşka inanır mısın? Özge Yağız – Tolga Mendi ile, Cemre Baysel – Emre Bey yeni dizi çiftlerimiz!

Aşka inanır mısın? Özge Yağız – Tolga Mendi ile, Cemre Baysel – Emre Bey yeni dizi çiftlerimiz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranlarında benzerini birçok kez izlediğiniz zengin erkek, fakir kız hikayelerinden birisi daha Star TV ekranına geliyor. 26 Kasım Perşembe akşamı dizinin ilk bölümü yayınlanacak. Özge Yağız ve Tolga Mendi dizinin başrolünde yer alıyor.

Yeni Gelin dizisiyle tanınan Tolga Mendi ile Yemin dizisi sayesinde parlayan Özge Yağız, tam da kariyerlerinin çıkış noktasının başlarında buluştu. İkilinin uyumu ve enerjileri çok merak ediliyor. Zira dizide izleyicileri çekebilecek en önemli detaylardan birisi bu.

Ayrıca, Elimi Bırakma’nın Arda’sı Emre Bey ile Ramo’nun Fatoş’u Cemre Baysel de yeni dizi çifti oluyor… Bu dört genç oyuncunun başrolündeki Sol Yanım dizisi, gençlere hayatı sorgulatacak bir hikaye ile geliyor.

Aşka inanır mısın? Özge Yağız - Tolga Mendi ile, Cemre Baysel - Emre Bey yeni dizi çiftlerimiz! 8

İzleyiciler “Yine mi zengin olan fakir kız hikayesi” diyerek önyargılı bir eleştiri yapsa da, genç oyuncuların buluşması ve her birinin de tarzları ile genç kitleye hitap etmesi dizinin en büyük artısı…

Sol Yanım dizisinde ışıltılı hayatlar yaşayanlar ile gece kondu mahallesi gerçekleri karşı karşıya gelecek.. Serra’nın şu sözleri dizinin temasını da anlatıyor: “Annemle birlikte bir gece konduda yaşıyorum. Hayatım okul, iş ve ev arasında geçiyor. Nelerden hoşlandığımı ben bile unuttum. Kendi kendine bakmak ağır geliyor bazen. Keşke biri de benimle ilgilense diyorsun.”

‘Sol Yanım’ seyirciyi genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim’le tanıştıracak. Serra ve annesinin mütevazı mahalle hayatına karşılık, Kutlusay Malikanesi ve ailenin göz alıcı lüks yaşamı hikayenin merkezinde yer alacak.

Aşka inanır mısın? Özge Yağız - Tolga Mendi ile, Cemre Baysel - Emre Bey yeni dizi çiftlerimiz! 9

Çok başarılı bir öğrenci olan Serra’nın burslu okuduğu, Selim’in ise adeta mecburiyetten devam ettiği, kendilerinin olan Kuzey Üniversitesi ise üniversite yaşamına dair birbirinden eğlenceli ve sürükleyici hikayeler sunacak. Kadronun genç oyuncularının birbirinden çarpıcı tarzları gençler arasında yeni bir akım başlatacak….