Ana sayfa Dizi Haberleri Yüksek reyting sizi kandırmasın, Masumlar Apartmanı’nın büyük bir sorunu var!

Yüksek reyting sizi kandırmasın, Masumlar Apartmanı’nın büyük bir sorunu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının en başarılı yapımı ve bu sezonun de en iyi reytinglerini alan dizisi Masumlar Apartmanı… TRT1 ekranında yayınlanan dizinin her bölümü izleyicilerde derin izler bırakıyor. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah da müthiş bir oyunculuk performansı ile hikayenin daha da etkileyici olmasını sağlıyor.

Safiye karakterinde Ezgi Mola ve Gülben olarak de Merve Dizdar’ın öne çıktığı yapımda, herkesin kendisine çıkardığı paylar var…Han’ın İnci’ye söylediği şu söz birçok kişi için de anlamlı: “O poşetlerde hem hiçbir şey yok hem her şey var.”

Birçok izleyicinin de evlerinde atmaya kıyamadığı ve bir köşeye kaldırdığı yığınla çöp denebilecek eşya yok mu? Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bu durumu değerlendirme yazısında sorguladı…

Han’ın bu sözü üzerine Koloğlu, “Kendi evimizin her köşesindeki bir hikayenin anlamı oluyor. Çöp ev dedikleri sıra dışı değil. Her evin bir kendi çöp evi vardır. Atılmaz, saklanır” diyerek dikkat çekti.

Yüksek reyting sizi kandırmasın, Masumlar Apartmanı'nın büyük bir sorunu var! 7

Peki dizinin her şeyi çok mu iyi, bu reytingler gerçekten aldatıcı mı? Sina Koloğlu’na göre ‘evet’ öyle… Yani Masumlar Apartmanı dizisinin hikayesinin çok daha iyi olabileceğini savunan Koloğlu, dizide sürekli müzik kullanılmasının boşluk doldurma hissi verdiğini de belirtiyor.

Koloğlu’nun şu sözleri ise reytingin yüksek olmasına aldırış etmeden, dizi ekibi tarafından da sorgulanmalı:

“Masumlar Apartmanı daha başka olabilirdi daha içi dolu bir dizi olabilirdi diye düşünüyorum. Halimizden memnunuz, seyirci de öyle diyor ki reytingler ortada. Her şey ‘reyting’ mi? İzlerken bende bu his oluyor. Apartmanın ve karakterlerin gizemi ne güzel de süslenirdi, daha derinlere gidebilirdi hissi…”