Ana sayfa Sosyal Medya Yurdaer Okur ile Erdal Beşikçioğlu, atv’nin Hakim dizisinde oyunculuk resitali sergileyecek!

Yurdaer Okur ile Erdal Beşikçioğlu, atv’nin Hakim dizisinde oyunculuk resitali sergileyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yakında izleyicilerle buluşacak olan Hakim dizisinden fragmanlar yayınlandıkça izleyicilerin heyecanının daha da arttığını gözlemliyoruz… Sosyal medya ortamında Hakim dizisinin bekleyen çok geniş bir kitle var. Bu kitlenin bu kadar çok diziyi merak etmesinin altında ise iki güçlü oyuncu bulunuyor.

Erdal Beşikçioğlu ve Yurdaer Okur’dan bahsediyoruz. Yer aldıkları her karaktere ruh katan bu ikili, atv ekranındaki Hakim dizisinde de oyunculuk resitali sergileyecek. Bunu anlamak için dizinin son fragmanını izlemek bile yeterli.

Oğulları için her şeyi yapabilecek iki babadan bahsediyoruz. Bunlardan birisi yıllarca adaleti sağlamak için çalışan bir hakim. Erdal Beşikçioğlu’nun canlandıracağı Ömer Arif Derman karakteri oğlu ile vicdanı arasında kalacak.

Yurdaer Okur ile Erdal Beşikçioğlu, atv'nin Hakim dizisinde oyunculuk resitali sergileyecek! 8

İdealist, zeki ve iyi kalpli birisi olan Ömer Arif, her zaman adaleti gözeten birisi olmuştur. Karısını kaybettikten sonra kendisini oğluna adayan Ömer Arif, oğlu Ozan’ın yaptığı kaza ile birlikte hayatında yeni ve sarsıcı bir sınav yaşayacak.

Erdal Beşikçioğlu, Hakim dizisinin kadrosunda herkesi yine mest etmeye geliyor. Aynı şekilde Yurdaer Okur da Azem Demirkıran karakterine hayat verecek ve değişen imajıyla da hayranlarını yine şaşırtacak.

Ünlü oyuncu, yer aldığı her projeye güç katan ve karakterin hislerini de izleyicilere geçiren bir ustalığa sahip.

Yurdaer Okur ile Erdal Beşikçioğlu, atv'nin Hakim dizisinde oyunculuk resitali sergileyecek! 9

Arnavut kökenli bir ailenin oğlu olan Azem, hayatı sokaklarda öğrenen birisi. Kendisine göre bir adalet duygusu olan Azem, gözü döndüğünde ise her şeyi yapabilecek birisi. Azem’in hem oğluna hem de kızına verdiği büyük değer, yaşayacağı büyük dram sonrası hayatının alt üst olmasına neden olacak.

Azem ile Ömer Arif karakterlerinin Hakim dizisinde karşı karşıya gelen iki baba olarak izleyicileri fazlasıyla etkileyecek.

Hakim dizisinin ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor ama çok yakın bir zaman içinde başlaması bekleniyor.