Ana sayfa Sosyal Medya Selen Uçer, herkesin merakla beklediği TRT’nin yeni dizisiyle ekranlara dönüyor!

Selen Uçer, herkesin merakla beklediği TRT’nin yeni dizisiyle ekranlara dönüyor!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – 2000’li yılların başlarından itibaren çeşitli projelerle ekranlarda yer alan Selen Uçer’i en son “Evlilik Hakkında Her Şey” dizisinde Songül karakteriyle izlemiştik. Konuk oyuncu olarak katıldığı dizide Azra’nın müvekkili olarak yer almıştı. Etkili performansıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekmişti.

Zorlu bir hayattan gelip müziğiyle insanlara ilham olan şarkıcı Dilber Ay’ın hayat hikayesinin anlatıldığı Dilberay sinema filminde de yer alan başarılı oyuncu bugüne kadar pek çok farklı karakterle izleyicinin karşısına çıktı.

Selen Uçer, herkesin merakla beklediği TRT’nin yeni dizisiyle ekranlara dönüyor! 3

Selen Uçer, 30 Mart Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek TRT’nin yeni dizisi Kara Tahta ile anlaştı. Duygusal yönü ağır basan bir hikayenin anlatıldığı dizide oyuncu, bazen huysuz bazen tatlı ama her anne gibi tek derdi kızlarına iyi bir gelecek hazırlamak olan Münevver karakterine hayat verecek.

Yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar’ın oturduğu Kara Tahta dizisinin senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor. Miray Daner ve Furkan Andıç başrolünde oynadığı dizide ayrıca Cengiz Bozkurt, Çiçek Dilligil, Selen Uçer gibi birbirinden ünlü isimlerle birlikte Yargı dizisindeki başarılı performansıyla gündemde olan Onur Durmaz, Kerem Arslanoğlu, Nizam Namidar, Taylan Meydan, Eylül Uğan da yer alıyor.