Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı dizisinde bu günleri de mi görecektik! İzleyicilerin senaristten önemli bir isteği var!

Yürek Çıkmazı dizisinde bu günleri de mi görecektik! İzleyicilerin senaristten önemli bir isteği var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Yürek Çıkmazı dizisi, güçlü bir dram hikayesi. Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide; Mesut Akusta, Ayça Bingöl, Mehmet Aslantuğ ile birlikte Selen Öztürk de yer alıyor. 4 tecrübeli ismin büyük katkı yaptığı dizinin 15. bölümü de yayınlandı. İzleyiciler heyecanla yeni karakter Kader’in ne yapacağını merak ediyor.

Cennet’e her türlü çileyi çektiren, ona en ufak bir sevgi gösterisinde bile bulunmayan Yılmaz’ın Kader karşısına çıkınca bir anda bambaşka bir adama dönüşmesini izleyiciler şaşkınlıkla seyrediyor. Mesut Akusta’nın hakkını vermek lazım. Teşkilat dizisinde de olduğu gibi Yürek Çıkmazı’nda da yine muhteşem bir performans ortaya koyuyor. Hem de yakın zaman önce kafa travması yaşaması sonrasında işine dört elle sarılması, hayranlarından büyük takdir görüyor.

Yürek Çıkmazı dizisinde artık Selen Öztürk de var ve Kader karakteri birçok şeyi değiştirecek gibi gözüküyor. Özellikle de Yılmaz karakterinin bundan sonra hikayedeki durumunu Kader çok etkileyecek. Bu karakter üzerine sosyal medyada yorumlar paylaşan dizi hayranları, senaristlere önemli bir çağrıda bulundu.

Yürek Çıkmazı dizisinde bu günleri de mi görecektik! İzleyicilerin senaristten önemli bir isteği var! 8

Cennet’e en ufak bir sevgi kırıntısı bile göstermeyen Yılmaz’ın Kader’e karşı çok nazik bir adam gibi kendini göstermesi izleyicileri deli ediyor.

Dizi hayranları senaristlere diyor ki, “Kader ile Yılmaz aşk yaşasın. Kader psikopat çıksın ve Yılmaz’ın elinden dükkanı ve evi alıp, onu ortada bıraksın.”

Yılmaz istediği zaman bir kadına karşı kibar davranabiliyor ve bu durum Yürek Çıkmazı dizisinde Cennet’in çektiği çileyi gözyaşları ile izleyenleri çok rahatsız etti.

Yürek Çıkmazı dizisinde bu günleri de mi görecektik! İzleyicilerin senaristten önemli bir isteği var! 9

İşte bu nedenle de Kader karakterinin Yılmaz’a kök söktürmesi ve Cennet’in öcünü alması gibi bir istek var.

Tabii ki senaristler nasıl bir yol izleyecek bilmek mümkün değil ama, Kadir karakterinin sıradan bir hikayesinin olması da diziye çok da katkı sunmaz.

Bu nedenle de Selen Öztürk gibi tecrübeli bir ismin canlandırdığı Kader’in önümüzdeki bölümlerde Yürek Çıkmazı dizisinde önemli değişimler yapması beklenebilir.