Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisi Yalı Çapkını’na bir konuda rakip olmaya doğru ilerliyor!

Aile dizisi Yalı Çapkını’na bir konuda rakip olmaya doğru ilerliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamı yayınlanan Yalı Çapkını dizisi hem reytingler hem sosyal medya etkileşimi hem de dijital platformlarda yüksek izlenme oranları ile son dönemin en başarılı dizi projelerinin başında geliyor.

Show TV ekranında ilk bölümü geçtiğimiz salı akşamı ekrana gelen Aile isimli yeni dizinin de tüm bu alanlarda Yalı Çapkını’na benzer bir başarıya doğru adım adım ilerleyeceğine yönelik işaretler var. AB ve ABC1 gruplarında 8’li reytingler ile çok güçlü bir açılış yapan Aile dizisi, birincilikler elde ederek sezonun en iyi çıkışlarından birisini gerçekleştirdi. Yayına girmesi ile birlikte tüm rakiplerinden izleyici çalmayı da başaran Aile’nin önümüzdeki birkaç hafta içinde çift haneli reytingler elde etmesi mümkün gözüküyor.

Aile dizisi Yalı Çapkını'na bir konuda rakip olmaya doğru ilerliyor! 8

Şayet işler yolunda gider ve Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya hayranları desteği artırır ise hem reytingler hem sosyal medya etkileşimi hem de dijital platformlardaki izlenme oranlarında büyük bir artış görmemiz mümkün. Dizinin daha ilk bölümünde bu kadar etkili çıkış yapmasının ardından iki başrol oyuncusunun sanki rol yapıyor gibi değil de, karşılıklı konuşuyor havası veren diyalogları da izleyenlere farklı bir motivasyon kattı.

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ hayranları, ikilinin sahnelerinden çok etkilendi ve yakın zamanda bu sahnelerin sosyal medyada gündemin bir numarası olması da kaçınılmaz olacak gibi gözüküyor. Aynen Yalı Çapkını dizisindeki Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir sahnelerinin sosyal medyada çok hızlı yayılması ve etkileşimin çok yüksek boyutlara çıkması halini yakında Aile dizisi için de konuşmaya başlayacağız.

Reytingler ve sosyal medya etkileşimi dışında Aile dizisinin dijital platformlarda da çok sayıda genç izleyiciyi etkilediği görülüyor.

Özellikle youtube ortamında paylaşılan videolara büyük ilgi oluştu. Dizinin youtube resmi kanalı daha yeni kurulmuş olmasına rağmen, 120 bin aboneye yaklaştı ve videoların toplamı 12 milyondan fazla da görüntülenmeye ulaştı.

Dizinin 1. bölümünün tamamı youtube’da 4 milyona yakın görüntülenmeyi 2 gün içinde elde etti. Henüz daha yeni bir dizi olması ve birçok kişinin de keşfetmemiş olduğu gerçeğinden bakarsak, Aile dizisinin 2023 yılına damga vurabileceğini de söyleyebiliriz.

Aile dizisi Yalı Çapkını'na bir konuda rakip olmaya doğru ilerliyor! 9

İlk bölümüyle reytinglerde 1. sıraya yerleşen dizi dijital trend listelerinde de en çok izlenen video olarak birinci oldu.

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Aile’ Salı akşamı yayınlanan ilk bölümünün ardından son 48 saatte dijitaldeki ‘Trend’ listelerinin 1. sırasına yerleşerek en çok izlenen içerik oldu.

Aşk ve aile kavramının en tartışmalı yönlerini ele alan ‘Aile’ Salı akşamı yeni bölümüyle saat 20.00’de Show TV’de.