Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı dizisinin, Üç Kız Kardeş karşısında sosyal medyadaki durumunu görmeniz lazım!

Yürek Çıkmazı dizisinin, Üç Kız Kardeş karşısında sosyal medyadaki durumunu görmeniz lazım!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yürek Çıkmazı dizisi, TRT1’in hikayesi son derece dramatik yapımlarından. Bir kadının kocası tarafından şiddet görmesi, yıllarca süren sistematik baskı, şiddet ve zulüm sonrasında hastalanması ve ardından yine kocası tarafından öldürülmesinin anlatıldığı son derece dram yüklü bir hikaye.

Dizide Ayça Bingöl, ölen Cennet isimli bir kadına hayat veriyor. Çocukları için büyük mücadele veren Cennet, yaşadığı azap dolu yılların ardından çok hastalanıyor. Yatağa düştüğünde bir avukata bıraktığı mektupla, ölümünden kocasının sorumlu olduğunu belirtiyor. İrem Helvacıoğlu’nun, acı dolu hayat hikayesini öğrendiği kadının ölümünün ardından kocası tarafından öldürüldüğünü ispatlama süreci, dizide son derece heyecanlı bir şekilde işleniyor.

Alp Navruz’un Cennet’in oğlu Halil’e hayat verdiği dizi, Salı akşamları ekrana gelmekte. Karşısında Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam gibi iki reytingde güçlü dizisi karşısında zor bir mücadele veriyor Yürek Çıkmazı. Ancak sosyal medyada, açık ara bir fark atıyor ki bu dizilere görmeye değer!

Yürek Çıkmazı dizisinin, Üç Kız Kardeş karşısında sosyal medyadaki durumunu görmeniz lazım! 9

Adba.tv’nin düzenli olarak her hafta yaptığı ölçümlerle birlikte Yürek Çıkmazı, yayınlandığı Salı akşamları diğer dizileri sosyal medyada büyük bir üstünlükle geçiyor.

Yürek Çıkmazı dizisinin, Üç Kız Kardeş karşısında sosyal medyadaki durumunu görmeniz lazım! 10

13 Aralık akşamı 6. bölümüyle ekrana gelen dizi, günün en çok konuşulan dizisi olmayı da başardı! Yürek Çıkmazı dizisinin 46 bin 400 olan ileti sayısına karşılık, en yakın rakibi Gecenin Ucunda’ya attığı fark ise net bir şekilde görünüyor! Gecenin Ucunda da reytinglerde zorda olan bir dizi. Ancak sosyal medyada hatırı sayılır bir paylaşıma konu olmuş aynı akşam. Baba dizisi de yine reytingleri düşük bir dizi. Ne yazık ki bir kaç bölüm sonra ekrana veda edecek. Fakat sosyal medyada hep önde gelen bir dizi oldu. 13 Aralık akşamı da tablonun 3.sırasında.

Yürek Çıkmazı dizisinin, Üç Kız Kardeş karşısında sosyal medyadaki durumunu görmeniz lazım! 11

Aynı akşam yayınlanan 5 dizi arasında sosyal medyada 4. sırada olan dizi Ben Bu Cihana Sığmazam. 2 bin 500 ileti ile reytinglerde geçtiği dizileri, sosyal medyada geçemedi! Tablonun en sonunda yer alan Üç Kız Kardeş’e gelen ileti sayısı da 2 bin 300… Reytinglerde Salı akşamı yüksek puanlarla göz dolduran dizi, sosyal medyada ise Yürek Çıkmazı dizisinin yanına bile yaklaşamıyor!