Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu’nun atak yaptığı ‘en popüler kadın oyuncular’ tablosuna Sıla Türkoğlu damgasını vuruyor!

Elçin Sangu’nun atak yaptığı ‘en popüler kadın oyuncular’ tablosuna Sıla Türkoğlu damgasını vuruyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranın sevilen dizilerinin sevilen ve başarılı oyuncuları, her hafta yayınlanan yeni bölümlerle birlikte heyecanla takip ediliyorlar. Televizyonda yer alan dizileri sayesinde milyonlarla buluşan pek çok oyuncu hem oynadıkları karakterler hem de dizileri ile sosyal medyanın gündeminden düşmüyorlar!

Son dönemde dizilerin haftalık reyting puanları ile birlikte sosyal medyadaki karneleri de heyecanla bekleniyor! İzleyenlerin sevdikleri diziler ve oyuncularla ilgili yaptıkları yorumlar, sosyal medyada bazı araştırmalara da konu olmakta! Kimi ölçümleme şirketlerinin düzenli olarak yayınladığı listelerde dizi oyuncularının popülerlik sıralamaları da merakla takip ediliyor.

Adba.tv de bu araştırmaları yapan platformlardan birisi. Son olarak yayınlanan ve 06-12 Aralık tarihlerini kapsayan süreç içinde, en çok konuşulan kadın oyuncuları sıraladı. Gelen ileti sayılarına bakılarak son haftalarda listenin ilk başında yer alan isim Sıla Türkoğlu!

Elçin Sangu'nun atak yaptığı 'en popüler kadın oyuncular' tablosuna Sıla Türkoğlu damgasını vuruyor! 8

64 bin 400 ileti ile son haftanın zirvesini yine kimseye bırakmıyor Sıla Türkoğlu! Emanet ve Yemin isimli günlük dizilerde tanındıktan sonra Kızılcık Şerbeti dizisinde oynadığı Doğa karakteri ile milyonlara ulaşan oyuncu, aynı zamanda yabancı hayranlarının da yoğun ilgisi ile sosyal medyanın gündeminde yer alıyor sürekli!

Kardeşlerim dizisinde Asiye karakteri ile beğeni toplayan Su Burcu Yazgı Coşkun, uzun süre popülerlik konusunda zirveyi koruyordu. Ancak Sıla Türkoğlu’nun dizisinin başlaması ile birlikte Coşkun listede 4. sıraya kadar geriledi! Bir kaç haftadır durumu toparlayan Su Burcu Yazgı Coşkun, iki haftadır 2. sırada yer alıyor. Coşkun’un 30 bin 900 ileti ile popülerliği yeniden yükselttiği görülmekte!

Bu iki ismi takip eden Özge Yağız ise en istikrarlı oyuncu adeta! Baba dizisinde oynayan genç oyuncu, zirvedeki çekişmeye karşın sırasını koruyor! Tabloya sürpriz bir şekilde giren kişi ise Elçin Sangu oldu!

Elçin Sangu'nun atak yaptığı 'en popüler kadın oyuncular' tablosuna Sıla Türkoğlu damgasını vuruyor! 9

Bu hafta 3. bölümü yayınlanan Çöp Adam dizisinde Peri karakterini oynamaya başlayan oyuncu, dizisinin yayına girmesiyle birlikte tabloya üst sıralardan yerleşti! Son haftada da 4. sırada yer alıyor. 27 bin 600 ileti ile popüler isimler arasında yer alan Elçin Sangu’nun giderek daha yukarı çıkması da sürpriz olmayacak! Zira oyuncunun hayranları onu uzun zamandır ekranda görmeyi bekliyordu!

Tablonun değişmeyen isimleri ise Devrim Özkan, Alina Boz, Serra Pirinç, Afra Saraçoğlu, Deniz Baysal ve Melis Minkari de son haftada yine popülerliklerini korumaya devam ediyorlar!