Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı ve Gecenin Ucunda dizilerine sağlam bir rakip geliyor, dengeler sarılacak!

Yürek Çıkmazı ve Gecenin Ucunda dizilerine sağlam bir rakip geliyor, dengeler sarılacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İsmail Hacıoğlu’nun başrolündeki Taçsız Prenses dizisinin yayın günü salı olarak belirlendi. Fox TV ekranında 10 Ocak günü ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin tanıtımları heyecan uyandırdı. Hacıoğlu hikayede bu sefer bir iyi bir adam olarak yer alacak ve Evgin öğretmen karakteri ile de gönüllere seslenecek.

Masal isimli çocuk oyuncu olarak Elif Kurtaran’ın hikayede etkili şeklide yer alacağı Taçsız Prenses dizisinde kadın başrol olarak ise Sümeyye Aydoğan herkesi büyülemeye geliyor. Duy Beni dizisi ile büyük bir çıkış sergileyen oyuncu, bu sefer çok etkileyici bir partner ile kariyeri için en önemli adımlardan birisini attı.

Yürek Çıkmazı ve Gecenin Ucunda dizilerine sağlam bir rakip geliyor, dengeler sarılacak! 7

Sümeyye Aydoğan’ın yeni dizide kadın başrol olarak seçilmiş olması, kısa süre önce parlayan bir isim olarak büyük bir kariyer çıkışı anlamına da geliyor. Taçsız Prenses dizisinde ayrıca Tolga Tekin, Seda Akman, Merve Şen, Feride Çetin gibi dikkat çeken oyuncular da kadroda yer alıyor.

Dizinin yayın tarihi olarak 10 Ocak Salı günü belirlendi. Salı akşamları rekabete katılacak olan Taçsız Prenses’in Ben Bu Cihana Sığmazam ve Üç Kız Kardeş gibi artık seyircisi oturmuş dizilere rakip olması zor gözüküyor.

Ancak yeni sezonun dikkat çeken dizilerinden TRT1’de yayınlanan Yürek Çıkmazı ile Star TV’nin reytinglerde zorlanan dizisi Gecenin Ucunda için durum farklı. Her iki dram dizisi de Taçsız Prenses’in yayına başlamasından olumsuz etkilenebilir.

Fox TV’nin yeni dram dizisinin beğenilmesi durumunda özellikle Yürek Çıkmazı ile büyük bir rekabete girişmesi bekleniyor. Gecenin Ucunda dizisinin sezon sonuna kadar devam edeceğine yönelik önemli bir beklenti oluştu. Ancak bu dizinin hikayesi yeterince ilgi görmedi ve Salı rekabetinde diğer yapımlar için ciddi bir tehlike oluşturmuyor.

Yürek Çıkmazı ise hikayesi oturmuş bir dizi olarak Taçsız Prenses ile reytinglerde bir yarış halinde olacak gibi gözüküyor.

Özellikle İsmail Hacıoğlu’nun hayranları yeni diziden çok umutlu ve ünlü oyuncunun yer aldığı her projeyi izlemek için büyük heves duyduklarını belirten mesajlarla sosyal medyada dikkat çekmeye başladılar.