Ana sayfa Dizi Fragmanları Yüz Yıllık Mucize dizisi 2. bölümde Harika, Kemal’e artık farklı gözle bakacak!

Yüz Yıllık Mucize dizisi 2. bölümde Harika, Kemal’e artık farklı gözle bakacak!

tarafından ker_def

Başrollerinde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin’in yer aldığı ‘Yüz Yıllık Mucize’ dizisi yeni bölümüyle 30 Mart Perşembe akşamı Star’da… Harika Kemal’den etkileniyor ve artık ona farklı bir gözle bakmaya başlayacak.

Star’ın yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize’nin ikinci bölümünün konusu şöyle; Süreyya havaalanında Eşref’i gördüğünü zannederek Kemal’in peşinden koşar ancak yetişemez ve gördüğünü hayal zanneder.

Harika, eve döndüğünde kendisi için getirdiği gelinliklerle bekleyen Pervin’i bulur. Harika’nın aklı düğününden çok romanındadır ama Cem’i de üzmek istemez. Kemal’den dinlediği hikayenin devamını öğrenmek için sabırsızlanan Harika, kendini onunla bir balıkçıda bulur.

Yüz Yıllık Mucize dizisi 2. bölümde Harika, Kemal'e artık farklı gözle bakacak! 7

Cem, Harika’yı Kemal’den kıskanmaktadır ve ona Kemal’i görmemesi yönünde baskı yapar. Harika ise Kemal’den etkilenip ona beklenmedik bir adım atar.

Turgut; Kemal’in peşinde birileri olduğundan şüphelenir. Kemal, sırlarıyla dolu sandığını bıraktığı yerden almak için Süreyya ve Harika’nın yaşadığı konağa gittiğinde Müzeyyen onu görür.

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı, Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı Yüz Yıllık Mucize’nin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra.”

İlgi çekici hikayesiyle ‘Yüz Yıllık Mucize’, her Perşembe Star’da!