Ana sayfa Dizi Haberleri Yüzleşme dizisinin setinden aşk çıktı! Yıllar sonra yeniden birlikteler…

Yüzleşme dizisinin setinden aşk çıktı! Yıllar sonra yeniden birlikteler…

tarafından zk zk

Kanal D’nin Yüzleşme dizisinde başrol oynayan Hande Doğandemir’le Engin Öztürk, yıllar önce yaşadıkları aşktan sonra yeniden bir araya geldikleri iddia ediliyor.

2015’te bir ay aşk yaşayıp ayrılan Hande Doğandemir’le Engin Öztürk, yıllar sonra ‘Aşk yeniden’ dedi. İkili, ilişkilerinin gizli kalması için şimdilik temkinli davranıyor

Dört yıl önce kısa süreli ilişkileriyle olay olan oyuncu Hande Doğandemir ile meslektaşı Engin Öztürk, “Aşk yeniden” dedi. 2015 yılında bir ay gibi kısa bir süre birlikte olan ikilinin aşkı küllerinden doğdu.

Yüzleşme dizisinin setinden aşk çıktı! Yıllar sonra yeniden birlikteler... 7

Yıllar sonra aynı dizide buluşan oyuncular, dizi setinde yakınlaştı.

Antalya’daki çekimlerde sürekli birlikte vakit geçiren Hande Doğandemir ile Engin Öztürk’ün samimiyeti geçen günlerdeki dizinin tanıtım davetinde de dikkatlerden kaçmadı.

‘Seyhan Erdağ ile Kulaktan Kulağa’ programının iddiasına göre ilişkinin yeniden başlamasına da Hande Doğandemir’in ısrarı etkili oldu.

Hande Doğandemir, oyuncunun ilişkilerine bir şans daha vermesi için ilk adımı atan taraf oldu.

33 yaşındaki Engin Öztürk de oyuncunun bu girişimine kayıtsız kalmadı. Engin Öztürk, kalbinin kapılarını eski sevgilisi Hande Doğandemir’e bir kez daha açtı. (Takvim)