Ana sayfa Sosyal Medya Yüzü aşktan yana gülen oyuncu Ozan Dolunay dizilerinin kısa sürmesine çok takılmıyor!..

Yüzü aşktan yana gülen oyuncu Ozan Dolunay dizilerinin kısa sürmesine çok takılmıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Misafir isimli televizyon dizisinde ‘Giray’ karakterini canlandıran Ozan Dolunay dizide Buğra Gülsoy ve Hazal Kaya ile başrolü paylaşmış ancak beklenen reytingleri alamayınca dizi final yapmıştı.

Ünlü oyuncu Ozan Dolunay, Netflix için hazırlanan Merve Kült isimli yeni film projesinde Ahsen Eroğlu ile birlikte başrolde yer alacak.

Yakışıklı oyuncu iş hayatında yakaladığı mutluluğu özel hayatında da sürdürüyor. Ozan Dolunay bir süredir model Pelinay Yiğit ile aşk yaşıyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile bir davete katıldı.

Pelinay Yiğit  ünlü oyuncu ile ilişkisi hakkında konuştu. Ünlü model, “Her şey çok yolunda. Daha yolunda olamazdı!” ifadelerini kullandı.

Yüzü aşktan yana gülen oyuncu Ozan Dolunay dizilerinin kısa sürmesine çok takılmıyor!.. 7

Zalim İstanbul dizisi ile yıldızı parlayan oyuncunun rol aldığı son iki dizisi, Misafir ve İyi Günde Kötü Günde’nin ekran yolculuğu çok kısa sürdü.  Ozan Dolunay bu konuyla alakalı;  “Bu işin doğasında var. Herkesin başına gelebilir. Çok takılmıyorum” açıklamasını yaptı.

Oyuncunun yeni filmi Merve Kült, Ceylan Naz Baycan’ın aynı isimli kitabından uyarlanacak. Netflix’te yayınlanacak filmin okuma provaları yapıldı, çekimleri de çok yakında başlayacak.

Ozan Dolunay ve Ahsen Eroğlu ikilisine filmde Arif Pişkin ve Mine Tugay da eşlik edecek. Filmin yönetmenliğini ise aynı zamanda senaryosunu da yazan Cemal Alphan üstleniyor.