Ana sayfa Dizi Fragmanları Zalim İstanbul 25 Kasım 20. bölüm fragmanı; Cenk ve Nedim’in aşk kavgası!

Zalim İstanbul 25 Kasım 20. bölüm fragmanı; Cenk ve Nedim’in aşk kavgası!

tarafından ker_def

Kanal D ekranının sevilen dizilerinden Zalim İstanbul, izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmaya devam ediyor. Kanal D’nin iddialı dizisinde Berker Güven’in canlandırdığı Nedim karakterinin iyileşerek konağa dönüşü heyecanı daha da artırdı.

25 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak 20. Bölüm Fragmanı yayında! Cenk ve Nedim karşı karşıya geliyor!Videodan o anları izleyebilirsiniz.Çok heyecanlı sahneler önümüzdeki hafta ekrana gelecek.

Cemre’nin Nedim’e duyduğu aşk Cenk’i çileden çıkartır. Cemre’nin hisleriyle yüzleşmesini sağlayacak bir konuşma yapar. Nedim ile Cemre’nin arasındaki hisler Cenk’in canını fazlasıyla yakmaktadır. Cemre ise kendine bile itiraf etmekte zorlandığı hisleriyle baş başa kalır.

Nedim, Ceren ile bir anlaşma yapar. İntikam planı için piyonunu bulmuştur.

Cenk ve Nedim sonunda karşı karşıya kalır. Aralarındaki gerilim hızla tırmanmaya başlamıştır. Cenk ve Nedim arasında neler olacak?

Zalim İstanbul yeni bölümüyle 25 Kasım Pazartesi 20.00’da Kanal D’de!

GENEL HİKAYE – KÜNYE

 Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.

Yapım: Avşar Film
Yapımcı: Şükrü Avşar
Yönetmen: Cevdet Mercan
Öykü ve Senaryo: Sırma Yanık
Görüntü Yönetmeni: Volkan Aslan
Genel Sanat Yönetmeni: Naz Erayda

Oyuncular: Fikret Kuşkan (Agah), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar Şahin (Ceren), Sera Kutlubey (Cemre), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Nermin), Gamze Demirbilek (Nurten)