Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul bitti, Mine Tugay rahatladı! Aslı Bekiroğlu ile Merve Oflaz’ın sürpriz buluşması

Zalim İstanbul bitti, Mine Tugay rahatladı! Aslı Bekiroğlu ile Merve Oflaz’ın sürpriz buluşması

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin sosyal medyadan paylaştıkları tatil pozları beğeni toplamaya devam ediyor. Mine Tugay güzelliğini sergilerken, Aslı Bekiroğlu ve Merve Oflaz sürpriz buluşmalarında mutluluk saçta. Beyza Şekerci ise düzgün fiziği ile göz doldurdu.

Zalim İstanbul dizisinde Şeniz Karaçay karakterine hayat veren ünlü oyuncu Mine Tugay, dizinin finalinin ardından rahatladı ve tatilde fazlasıyla yaradı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda hem güzelliğini hem de huzurunu sergileyen oyuncunun elindeki kırmızı güller de merak uyandırdı.

Zalim İstanbul bitti, Mine Tugay rahatladı! Aslı Bekiroğlu ile Merve Oflaz'ın sürpriz buluşması 9

Arka Sokaklar dizisinin Bahar’ı Merve Oflaz ile en son Benim Tatlı Yalanım dizisinde izlediğimiz Aslı Bekiroğlu, Çeşme’de buluştu. Tatil yapan iki ünlü isim mutluluklarını da fotoğrafa yansıttı.

Zalim İstanbul bitti, Mine Tugay rahatladı! Aslı Bekiroğlu ile Merve Oflaz'ın sürpriz buluşması 10

Eşi Engin Hepileri ile mutlu bir evliliği bulunan Beyza Şekerci, 2018 yılının Ekim ayında oğlu Can’ı dünyaya getirmişti. Ünlü oyuncu tatilde fit vücuduyla dikkat çekti. Teknede poz veren oyuncu, “Yine benim saatler” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Zalim İstanbul bitti, Mine Tugay rahatladı! Aslı Bekiroğlu ile Merve Oflaz'ın sürpriz buluşması 11