Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir hayranlarını kızdıracak yorum

Doğduğun Ev Kaderindir hayranlarını kızdıracak yorum

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Çarşamba akşamları ekrana geldi ve karantina sürecinin araya girmesiyle de uzun süre ekranda yer alamadı. Haziran ayı ile birlikte yeniden sete çıkan ekip 12.ve sezon finalinin çekimlerini gerçekleştirdi.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’u buluşturan dizi, şimdilerde 4 bölümlük stok için sette çalışmaları sürdürüyor. Pandeminin 2. dalgası düşünülerek stoklu gitmek için böyle bir plan yapıldı. Yoğun emek sonucu, reytinglerde de kabul edilebilir çizgide bulunan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi hayranlarını rahatsız edecek bir yorum geldi.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bunca yıllık tecrübesini dikkate alırsık, yaptığı yorumla dizinin hayranlarını rahatsız edecek. Koloğlu, tv8’in yeni dizisi Kırmızı Oda’yı tanıtırken Doğduğun Ev Kaderindir için şu mesajı verdi:

“TV8’deki ‘Kırmızı Oda’, Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı bir dizi. Bu sezon yayında… ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ de aynı yazarın uyarlamasıydı. Pek öyle karşılığı olmadı. Bir psikiyatristin anılarından yola çıkılıyor yeni yapımda. Bizatihi yazarın anıları. Gelen hasta muhabbetleri ilginç olabilir. Pek bizim dizi sektörü konu başlıklarından değil.”

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız isimli kitabından uyarlanan dizisinin 2.sezonu nasıl geçer bu da merak ediliyor.

Ancak sosyal medyada Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol hayranlarının onca pozitif yorumuna ve diziyi çok yukarıda gösterme çabasına rağmen, sosyal medyadaki bakış açısı ile televizyon gerçekleri yine ayrıştı. Sina Koloğlu’na göre Doğduğun Ev Kaderindir dizisi pek de beklenen karşılığı bulmuş değil.