Ana sayfa Dizi Arşivi Zalim İstanbul Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Zalim İstanbul Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Zalim İstanbul, Avşar Film imzalı, yönetmenliğini Cevdet Mercan (1-25), Gökçen Usta (26-32) ve Şenol Sönmez’in (33-39) yaptığı, senaryosu Aysun Erdoğan (26-39, Seda Çakır Avunduk (26-39), Tunus Tașçı (26-27), Özlem Tasağal Yakıçı (29-39) ile Baykut Badem (33-35) tarafından kaleme aldığı dram türünde ki Türk yapımı televizyon dizisidir.  

Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Mehmet Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven’in başrolünde yer aldığı Zalim İstanbul dizisi 2. sezon ekranda yer aldı. Birçok izleyicinin aklında iz bırakan dizi, 39 bölüm sürdü ve başarılı oyunculuk performansları ile anıldı.

Zalim İstanbul Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:
Kanal: Kanal D
Yapımcı: Avşar Film
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 1 Nisan 2019 – 22 Haziran 2020
Mekan: İstanbul- Antakya
Süresi: 120 dakika
Müzik: Alp Yenier
Başrol: Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Mehmet Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven
Oyuncular: İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel, Gamze Demirbilek, Oğuz Peçe, Sevinç Kumaş, Bahar Şahin, Sevcan Sini.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/zalimistdizi
Instagram: https://www.instagram.com/zalimistdizi/
Facebook: https://www.facebook.com/zalimistdizi/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCKHkNqBNujMKHhEcKlhyD8A
Resmi internet sayfası: https://www.kanald.com.tr/zalim-istanbul

TÜM HABERLER:

Zalim İstanbul dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

Zalim İstanbul Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

GENEL İZLENİM:

‘Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir’ sloganı ile yayınlanan Zalim İstanbul dizisi yayınlandığı dönemde izleyiciyi ekrana kilitledi. Konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizi yüksek reytingleri ile yayınlandığı Kanal D’nin ve yapım firmasının yüzünü güldürdü.

HİKAYESİ:

Antakya’dan, İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.

Aslen Artvinli olan zengin iş adamı Agah Karaçay’ın yeğeni Nedim için Artvin’den temiz süt emmiş bir gelin getirmek istemesi ile başlar. Agah Karaçay çok zengindir her türlü imkanı vardır ama yeğeni Nedim tekerlekli sandalyeye mahkumdur. Agah Karaçay’ın güzel eşi Şeniz oldukça havalı bir İstanbul hanım efendisidir. Oğlu Cenk’i yurt dışında okutan Yeliz Agah’ın yeğeni Nedim’i ise evinde görmek istemez. Seher ise çocukları ile Agah beyin boğaza nazır yalısında işe başlar ve çocukları ile yalının müştemilatında yaşamaya başlar.

Değerlerine bağlı ve gururlu bir kadın olan Seher’in üç çocuğu vardır. Eşini kaybeden Seher, üç çocuğu ve kayın validesi ile Antakya’nın bir köyünde yaşamını sürdürür. İstanbul’daki Karaçay Ailesi’nden Agah Karaçay‘ın bir kaza sonucu sakat kalmış yeğenine evlenecek bir kız aramasının üzerine babaanne Neriman, Seher’in böyle bir teklifi kabul etmeyeceğini bildiği için küçük torununu da ikna ederek entrika dolu bir oyuna girişir. Böylece aile İstanbul’a, Karaçay Köşkü’ne taşınır.

Zalim İstanbul Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)

Deniz Uğur (Seher Yılmaz )

Mehmet Ozan Dolunay (Cenk Karaçay)

Simay Barlas (Damla Karaçay)

Berker Güven (Nedim Karaçay)

Sera Kutlubey (Cemre Yılmaz Karaçay)

İdris Nebi Taşkan (Civan Yılmaz)

Ayşen Sezerel (Neriman Yılmaz)

Gamze Demirbilek (Nurten)

Oğuz Peçe (Yusuf)

Sevinç Kumaş (Başak)

Fikret Kuşkan (Agah Karaçay)

Mine Tugay (Şeniz Karaçay)

Bahar Şahin (Ceren Yılmaz Karaçay)

Sevcan Sini (Oya)

MEKANLAR:

Zalim İstanbul dizisinin ilk bölümlerinin Artvin’de çekilmesi planlandı ancak Artvin’deki kötü hava koşulları nedeniyle dizinin köy sahneleri Antakya‘da çekildi. Antakya’daki sahnelerin tamamlanmasının ardından dizi seti İstanbul’a taşındı. İstanbul’daki sahnelerin geneli ise Üsküdar Kuzguncuk’ta geçiyor. İhtişamlı yapısı ve göz alıcı mimarisi ile görenleri kendine hayran bırakan Karaçay Köşkü ise Kuzguncuk’ta bulunuyor. Tarihi köşkler ile ünlü Kuzguncuk‘ta pek çok dizi evine rastlamak mümkün. Agah Karaçay’ın köşkü olan Karaçay Köşkü ise aslında Ayşe Sıdıka Hanım Köşkü’dür.

Zalim İstanbul Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

JENERİK:

Zalim İstanbul dizisinin müzikleri, pek çok başarılı dizinin müziğinde imzası bulunan Alp Yenier’e ait. Dizinin jenerik müziği de izleyici tarafından çok sevildi.

Zalim İstanbul Jenerik Müziği

FRAGMANLAR:

Zalim İstanbul dizisinden ilk fragman Kanal D’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2019 yılının Mart ayında yayınlandı. İlk görüntüler izleyicide merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

TÜM BÖLÜMLER:

Zalim İstanbul dizisi, 1 Nisan 2019 tarihinde Kanal D’de ekran yolculuğuna başladı. 2 sezon boyunca devam eden dizi, 22 Haziran 2020 tarihinde yayınlanan 39. bölümü ile final yaptı.

Zalim İstanbul dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Zalim İstanbul dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler de,  yayınlandığı dönemde dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Ayrıca, dizide, Sera Kutlubey’in canlandırdığı Cemre karakterinin seslendirdiği Fikret Kızılok’un ‘Farketmeden’ şarkısı izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Sera Kutlubey/ Farketmeden / Klip

Zalim İstanbul’da Söylenen Tüm Şarkılar

KAMERA ARKASI:

İstanbul Kuzguncuk’ta çekimleri yapılan Zalim İstanbul’un kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlandı. Bir aile ortamının yaşandığı çekimlerde oyuncular ve set ekibi arasındaki uyumlu işbirliği de dikkat çekiyor.

Zalim İstanbul 5. Bölüm Kamera Arkası Görüntüleri

Zalim İstanbul 8. Bölüm Kamera Arkası Görüntüleri

Zalim İstanbul En Özel Kamera Arkası Görüntüleri

UNUTULMAZ SAHNELER

Zalim İstanbul dizisinin unutulmaz sahnelerinden bazılarını aşağıda izleyebilirsiniz. Dizinin tüm diğer sahneleri, Youtube resmi sayfasındaki ‘Videolar’ bölümünden izlenebilir.

Tüm Sahneler: https://www.youtube.com/c/Zalim%C4%B0stanbulofficial/videos

Cenk’in Aklından Hiç Silinmeyen Soru!

Akşam Yemeğinde Düzen Bozulacak!

Şeniz, Damla ve Cihan’ı Basıyor!

Cenk, Sonunda Büyük Aşkını İtiraf Ediyor!

Benim Olan Her Şeyi Çaldın Sen Cenk!

Aşk Yok Ödeşirken Aşk Olmayacak!

Hesaplaşma Vakti Bugün Değil!

YURT DIŞINDA ‘ZALİM İSTANBUL’ DİZİSİ

Türkiye’de büyük başarı elde eden Zalim İstanbul dizisinin ilk lisans satışı, Kanal D International tarafından Kanal D Romanya’ya gerçekleştirildi. Dizi aynı zamanda Romanya ve Kuzey Makedonya başta olmak üzere 6 ülkede yayınlandı.

Kanal D Romanya İçerik Üretim Müdürü Ilcnur Agop o dönem yaptığı açıklamada, içeriğin önemine dikkat çekerek; ‘Önceliğimiz, hiçbir zaman cast olmadı. Biz değişik hikayeler ve eşi benzeri olmayan içeriklerle uluslararası başarı yakalayacak dizileri yayınlamayı tercih ediyoruz’ şeklinde konuştu.