Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisi saçmalayınca bedeli ağır oldu!

Zalim İstanbul dizisi saçmalayınca bedeli ağır oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Analiz – Kanal D ekranında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisi, sezonun başlarında Çocuk dizisinin başlaması ile birlikte reytinglerde sıkıntılı bir dönem yaşamış, iki dizi adeta birbirinin ayağına basmıştı.

Çocuk dizisinin gün değiştirmesi ile izleyiciyi üzerine çeken Zalim İstanbul, pazartesi akşamları Çukur,Yasak Elma ve Sefirin Kızı dizilerinden sonra en çok izlenen yapım olmayı başarmıştı. Zalim İstanbul’un bir süre yüksek seyreden performansı da reytinglere çok olumlu yansımıştı.

Ancak son dönemde diziye yönelik ciddi eleştiriler sosyal medyada kendini gösteriyor. Zalim İstanbul’un artık inandırıcı ve sürükleyici olmadığı görüşündeki izleyiciler bir bir diziyi bıraktıklarına yönelik mesajlarıyla sosyal medyada yer alıyor.

Senaristlerin heyecan olsun, aksiyon olsun diye her türlü yolu denedikleri görüşünü aktaran Zalim İstanbul hayranları bunun da karakterlere olan inancı azalttığını ve izleyici gözünde dizinin değer kaybettiğini belirtiyorlar.

Zalim İstanbul dizisi saçmalayınca bedeli ağır oldu! 7

Zalim İstanbul, 24 Şubat Pazartesi akşamı 32. bölümü ile ekranda yerini aldı. Reytinglerde en çok izlenen ilk 10 yapım içine bile giremeyen Kanal D dizisi, tüm kategorilerde 13. sırada yer aldı. Bir süre önce başlayan düşüşün kalıcı olduğuna yönelik bir izlenimde oluşuyor.Totalde hale güçlü duruş sergileyen Zalim İstanbul, AB grubunda adeta çöktü ve ABC1 grubunda da kabul edilebilir sınırlara yaklaştı.

Reytinglerdeki bu dramatik gelişme dizinin geleceğini olumsuz etkilese de sezonu bitirmesi şaşırtıcı olmayacaktır. Ancak bir sezon daha devam etmesi pek de mümkün değil.