Ana sayfa Dizi Fragmanları Zalim İstanbul dizisinde bir ölüm ve değişen kurallar!

Zalim İstanbul dizisinde bir ölüm ve değişen kurallar!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Zalim İstanbul dizisinin 38. yen bölümü izleyicilerle 15 Haziran Pazartesi akşamı buluşacak. 37. bölümüyle birlikte 8 Haziran Pazartesi akşamı yeniden hayranları ile buluşan dizi, yine etkili sahneleri ile göz doldurdu. Zalim İstanbul 38. Bölüm Fragmanı da yayınlandı. Videodan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Köşkte dengeler değişiyor! Cenk egemenliğini ilan ederken, Ceren Şeniz’in kabusu olmaya devam ediyor. Eli güçlenen Ceren, geçmişim tüm acısını Şeniz’den çıkarmak için yapmadığını bırakmıyor. Öte yandan köşkte baygın halde bulunan Agah Karaçay herkesi korkutuyor. Bu olay üzerine Cenk, annesiyle karşı karşıya geliyor ve onu reddettiğini söylüyor.

Fikret Kuşkan’ın çekimlere katılmadığı 38. bölümde kalp krizi sonrası vefatını izleyeceksiniz. Ceren köşke geri dönecek ve olaylar yavaş yavaş sona doğru yaklaşacak. Zira dizinin finaline de çok az kaldı.

Zalim İstanbul yeni bölümüyle 15 Haziran Pazartesi 20.15’te Kanal D’de izleyicilerle buluşuyor. Mine Tugay, Ayça Bingöl, Bahar Şahin, Berker Güven, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Sera Kutlubey gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin finalinde neler yaşanacağı da merak ediliyor. 40.bölümün final olması beklentiler arasında bulunuyor.