Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinin yapımcısından Taner Ölmez itirafı!

Mucize Doktor dizisinin yapımcısından Taner Ölmez itirafı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanmakta olan Mucize Doktor dizisinin, koronavirüs pandemesi nedeniyle zor bir durumda kaldığını, dizinin yapımcısı Asena Bülbüloğlu, katıldığı sohbet programında açıkladı. Koronavirüs pandemesinin Mart ayının 2. haftasında Türkiye’de görülmesinin ardından diziler kısa süre içinde çekimleri durdurmuştu. Bu gelişmenin kendilerini çok zor bir durumda bıraktığını belirten Asena Bülbüloğlu, ikinci sezon için 4-5 bölüm stok çekileceğini anlattı.

Bülbüloğlu, “Ben bizde çok fazla stoğun da zararlı bir şey olduğunu düşünüyorum. Neden? Televizyon dünyası bu, yarın karşına ne geleceği belli olmuyor. Bi adım atman gerekir, ama çok fazla stoğun olduğu için o adımı atmakta geciktirebilirsin. Ama yine de yapacağız, bir stoğumuz olacak. Çünkü geçen sefer çok zor durumda kaldık” diye konuştu.

Dizinin Temmuz ortasında çekimleri başlayacak ama ikinci sezonun ne zaman ekranda izleyicilerle buluşacağını yapımcı da bilmiyor. Fox TV’nin kararı beklenecek.

TANER ÖLMEZ İTİRAFI

Yapımcı, Ali Vefa rolü için Taner Ölmez seçiminin neredeyse mecburi olduğunu, birkaç alternatif de düşünmelerine rağmen Taner Ölmez’in neredeyse rakipsiz birisi olduğunu ifade etti.

Mucize Doktor dizisinin yapımcısından Taner Ölmez itirafı! 7

Dizinin daha ilk aşamalarında senaryoyu okuduğu zaman Ali Vefa rolü için kafasında Taner Ölmez’in isminin belirdiğini anlatan yapımcı, ünlü oyuncunun da rolü almak için kendisinden istediğini anlattı.

Asena Bülbüloğlu, Taner Ölmez’in cast yapılırken kendisine verdiği bir tavsiyeden de çok etkilendiğini anlattı. İşte o sözler:

“Medcezir çok severek takip ettiğim bir diziydi. Medcezir’de Taner’i çok beğeniyordum. Bu rolü gerçekten inandırcı bir oyuncunun, gerçek kılmak gerektiğine inanıyordum. Taner, çok az alternatifi vardı. Mecburen bir takım alternatifler üzerinde düşünüyoruz tabii ki. Ama işin aslında büyük sırlarından birisi de Taner’in de bu işi çok isteyerek gelmesi. Gerçekten çok istiyordu. ‘Ben sizden bu işi istiyorum’ dedi. Gözlerimin dolduğunu hatırlıyorum. Taner’den bana kalma bir öğreti var. Bu işin ilk belirleneni Taner idi. Sonrasındaki süreçte bayağı doğru kastı kurmak adına uğraş verirken, zaman zaman ben etrafındakilerin fikirlerini almayı çok seviyorum. Taner’e yapışıyordum, ‘Sence hangisi’ diyordum. ‘Bana böyle bir yük veremezsin.Ama o rolü en çok hangisi istiyor ise onu al’ dedi. Hakikaten de öyle oldu, o rolü en çok kim istiyor ise onun oldu Mucize Doktor’da. Herkes çok severek, isteyerek oynadı. Büyük başarılarından birinin sebebi de bu bence.”