Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada sezon finaline doğru yine aynı sorunlarla gidiyor!

Zuhal Topal’la Sofrada sezon finaline doğru yine aynı sorunlarla gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’la Sofrada programı 12 Haziran Cuma günü 2. sezon finali ile izleyicilerle buluşacak. Bu haftaya da heyecanla başlayan programda kayınvalideler artık daha sakin. Puanlar artık daha akla yatkın ve Zuhal Topal, artık daha az zor durumda kalıyor.

Kayınvalidelerin diskalifiye riskine rağmen bazıları hala puanlamada düşük rakamları tercih ediyor ve bu durum da tepki topluyor. 8 Haziran Pazartesi günü de Vahide gelini üzen sonuçlar ortaya çıktı. Fatma hanım 4 puan verdi, Zuhal Topal’dan da tepki gördü. Ayşe hanım da yine 4 puan verdi. Güzin hanım da yine 4 puan vererek, şaşırttı. Nezahat hanım ise 5 puan verdi. Puanlamayı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Zuhal Topal gelin hanıma pişirmelerle ilgili sorunlar nedeniyle 6 puan verdi. Programın 9 Haziran Salı günü yayınlanacak bölümünde Nezahat hanımın gelini yarışacak.

Zuhal Topal yediği acı ile bir hayli sıkıntılı anlar yaşadı ve bu anı da eğlenceye dönüştürdü. Masada ise gelin hanımın hazırlanmakta zorlanması yeni bölümün de bir hayli çetrefilli geçeceğini anlatıyor. İşte 9 Haziran Salı günü yayınlanacak olan 417. bölümden ilk görüntüler: