Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisinde şoke eden sahneye, tepkiler büyük oldu!

Zalim İstanbul dizisinde şoke eden sahneye, tepkiler büyük oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisinde izleyicileri deli eden olay! Finale doğru giden Zalim İstanbul dizisinin dün akşam yayınlanan 36. bölümündeki bir sahne herkesi şaşkınlığa uğrattı. Sosyal medyada ise bu sahneye yönelik müthiş bir tepki dalgası vardı.

Dizide Fikret Kuşkan’ın canlandırdığı Agah bey, Ceren ile Cenk’in bebeği olduğunu öğrenince Ceren’e “Oğlumun koynuna girip ondan hamile kalmadan önce düşünecektin bütün bunları” diye çıkıştı. İşte bu sözler ekran başındaki izleyicileri çileden çıkarttı. Nasıl böyle bir senaryo yazılır, nasıl böyle bir algı yaratılır üzerinden sosyal medyada birçok eleştirel yorum yapıldı.

Zalim İstanbul dizisinde şoke eden sahneye, tepkiler büyük oldu! 8

“Zihniyetiniz batsın yine kadın aşağılandı,erkeğin sırtı sıvazlandı. O bebeği Ceren tek başına mı yaptı neden Cenk efendiye kimsenin sesi çıkmıyor. Üstelik bunları kadın senaristler yazıyor kaleminiz batsın. Ayrıca bomboş bir bölümdü bir daha ayık kafayla yazın şu senaryoyu.” diyen bir izleyicinin yorumuna birçok kişi destek verdi.

Avşar Film ve dizinin senaristine yönelik tepkiler de bir anda çığ gibi büyüdü. Youtube’da da yayınlanan videonun altında çok ağır sözlerle senariste tepkiler vardı.

Twitter ortamında ise “KadınlardanÖzürDile AvşarYapım” etiketi açıldı ve bu sahneye yönelik eleştiriler yapıldı.Yapım firmasının kadınlardan özür dilemesi gerektiği yönünde de mesajlar verildi.

“Akıl alır gibi değil. Son sahneyi izlediğimde beynime öyle bir kan sıçradı ki, gerçekten ne oluyor falan oldum, sizin yerinize ben utandım” diye yazılar yazıldı.

Bir başka izleyici ise “Yazarken hiç mi utanmadınız” diye gönderme yaptı.

Zalim İstanbul dizisinde şoke eden sahneye, tepkiler büyük oldu! 9

Bir başka tepki toplayan sahne ise Cenk’in durumu kabullenmek istememesi oldu.

Ceren bebeğine sahip çıkarken, Cenk ise durumu kabullenmek istemiyor. Cemre, yaşananları bir kez daha Cenk’in anlayacağı dilden anlatıyor ve bir bebeğin babasız büyümesine sebep olmaması gerektiğini anlatıyor. Cenk ise, “Cemre, ben ne yapmamı istiyorsun ki benden, sevdiğim kadın karşıma geçmiş, kardeşime ve bebeğine sahip çık diyor. Bu ne demek” şeklinde konuştu. İşte o sahne: