Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisinde sorunlar bitmek bilmiyor!

Zalim İstanbul dizisinde sorunlar bitmek bilmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Zalim İstanbul dizisi, 36 bölüm ekranda kaldı. Dizinin 37. bölümünün çekimleri yapıldığı sırada koronavirüs nedeniyle sette çalışmalar durdu. Ekip 28 Mayıs Perşembe günü yeniden sette bir araya gelecek. Ancak koronavirüs salgını öncesinde yoğun olarak devam eden sorunlara yenileri eklendi.

Dizinin senaryosuna yönelik izleyicilerin eleştirileri koronavinüs pandemisi öncesinde çok artmıştı. Şeniz karakterinin inandırıcılığını kaybetmesi, Nedim karakterinde izleyicinin beklentilerinin karşılanmaması, senaryonun artık izleyiciyi ikna etmekte yetersiz kalması gibi eleştiriler vardı.

Zalim İstanbul dizisi sona doğru yaklaşıyor.Ancak sorunlar bitmiş değil. Bu sefer de sette Fikret Kuşkan problemi yaşanıyor. Agah karakterini canlandıran oyuncu çekimlere katılmak istemiyor.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Fikret Kuşkan’ın evine ihtarname gönderildi. Oyuncularla sözleşme devam ettiği için Avşar Film, bu durumu yasal olarak takip edecek.

Fikret Kuşkan şayet çekimlerde yer almaz ise Agah bey karakteri için kalp krizi geçirip öldüğü yönünde bir sahne hazırlandı. Mezarlık sahneleri de eklendi. Ancak bu sahneler aynen çekilir ve bu şekilde dizide yer alır ise eleştiriler de bir hayli artacaktır.

Fikret Kuşkan’ın durumunun belirsizliği devam ediyor. 4 bölüm daha çekilecek olan Zalim İstanbul’un 40. bölüm itibariyle final yapması planlanıyor.

Dizinin çekimlerinin sürmesindeki ısrarın nedeni reytingler değil, yurt dışı satışları. Avşar Film, Zalim İstanbul’un iyi giden yurt dışı satışları nedeniyle mutlaka iyi bir final yapmasını istiyor.