Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisinde yeni bölüm yok!

Zalim İstanbul dizisinde yeni bölüm yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinin 37. bölüm çekimleri tamamlanmadan sete ara verildi.

Koronavirüs önlemleri çerçevesinde sette çalışmanın durdurulduğu twitter’dan paylaşıldı.23 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan 36. bölümünden sonra 37.yeni bölümün ne zaman ekranlara gelebileceği de bilinmiyor. Dizinin 39.bölümde final yapması bekleniyordu.

Fikret Kuşkan, Mine Tugay, Deniz Uğur, Berker Güven, Bahar Şahin, Ozan Dolunay, Simay Barlas, İdris Nebi Taşkan’ın başrollerinde yer aldığı Zalim İstanbul dizisinin yapımcı firması Avşar Film’den 23 Mart Pazartesi günü yapılan duyuruda şöyle denildi:

“Koronavirüs salgınına tedbir amacıyla “Zalim İstanbul” dizimizin 37.bölüm çekimlerine ara verilmiştir. Çalışanlarımızın sağlığı bizim önceliğimiz ve sorumluluğumuzdur. Milletimize sabır ve dirayet diler, bu sıkıntılı süreci hep birlikte omuz omuza atlatacağımıza olan inincamızı bilmenizi isteriz. Sizlerle tekrar kavuşana dek; sağlıkla kalın, evde kalın.”