Ana sayfa Sosyal Medya Gel Dese Aşk’ın Bahar’ı İlayda Çevik’e tepkiyle gelen büyük popülerlik!

Gel Dese Aşk’ın Bahar’ı İlayda Çevik’e tepkiyle gelen büyük popülerlik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan ünlü oyuncu İlayda Çevik,Gel Dese Aşk isimli dizide Bahar karakterine hayat veriyor. Oyuncu, 40’lı yaşlarda, 20 yıllık evli ve çocukları olan adam ile ilişki yaşayıp, aynı zamanda 20 yıllık eşi ile de farklı ortamlarda buluşan ve arkadaşlık eden bir karakteri canlandırıyor.

Bahar karakterinin makyajından tutun da giyimine kadar her haline eleştiriler var. Osman Sınav imzalı dizinin hikayesine sosyal medyada da uzun süredir büyük tepki gösteriliyor. Dizide yuva yıkan kadın konumundaki Bahar’a yönelik tepkiler bir anda İlayda Çevik’in hem sosyal medyada hem de internet haber sitelerinde popüler olmasını sağladı.

İlayda Çevik,bugünlerde canlandırdığı karaktere tepki gösterilse de hayran sayılarını artıran ve güzelliği ile de birçok kişiyi mest eden bir konuma geldi.

Oyuncunun kardeşi Melisa Çevik de bu durumdan nasibini aldı. İki kardeşin birbirlerine benzerliği hem sosyal medyanın dilinde hem de internette bu konuda birçok içerik oluşturulmaya başlandı.

Gel Dese Aşk'ın Bahar'ı İlayda Çevik'e tepkiyle gelen büyük popülerlik! 7