Ana sayfa Dizi Haberleri Yetenekli oyuncu Fırat Tanış’ın kahraman olmak isteyen hayranlarına bir önerisi var!..

Yetenekli oyuncu Fırat Tanış’ın kahraman olmak isteyen hayranlarına bir önerisi var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Usta oyuncu Fırat Tanış, her rol aldığı yapımda canlandırdığı birbirinden farklı rollerle projelerin unutulmaz karakterlerine imza atıyor. Oyuncu, İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı ‘Adem’ karakteriyle geniş bir kitle tarafından tanındı.

Canlandırdığı karakterleri adeta üzerine bir gömlek gibi giyen ve çok da başarılı işlere imzasını atan Fırat Tanış Netflix’de yayınlanan Kulüp dizisinde canlandırdığı ‘Aziz’ karakteriyle ekranlara damga vurdu.

Oyuncu, yeni sezonda Show TV’de yayınlanan Aziz dizisinde de Fransız delegesi ‘Mösyö Pierre’ karakterine hayat veriyor. Adı zaman zaman sosyal sorumluluk projeleriyle de gündeme gelen oyuncu, instagram hesabından yaptığı son paylaşımda takipçilerine çağrıda bulundu.

Paylaşımına; ‘Hayat kurtarmak aslında çok kolay! Yalnızca 3 tüp kan örneği verip, gerekli bağış formunu doldurarak ilik bağışçısı olabilirsiniz. İyilik Genimizde Var!’ notunu düşen oyuncu şunları söyledi;

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Fırat Tanış (@firattanis)’in paylaştığı bir gönderi

‘Yeni yıl da kahraman olmak ister misin? Sen de kök hücre bağışıyla bir hayat kurtarabilirsin. Çünkü iyilik genimizde var!’ Kök hücre bağışının önemine ve gerekliliğine dikkat çeken oyuncunun paylaşımı, bu konuda girişimde bulunmak isteyen hayranları açısından da büyük önem taşıyor.