Ana sayfa Dizi Fragmanları Zalim İstanbul’da Şeniz eve Nedim’in ilk halleri gibi dönüyor!

Zalim İstanbul’da Şeniz eve Nedim’in ilk halleri gibi dönüyor!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve reytinglerinin düşmesi nedeniyle de bıçak sırtı bir durumda bulunan Zalim İstanbul dizisinin 34. yeni bölümü izleyicilerle buluşmaya geliyor. 9 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 34.yeni bölümden 2. fragman paylaşıldı. Videodan görüntüleri izleyebilirsiniz.

Şeniz, tekerlekli sandalye ile köşke dönüyor! Nedim’e yaptıklarının ceremesini çeken Şeniz, hastaneden sakat bir şekilde köşke geliyor. Agah, Şeniz’in ihaneti üzerine büyük acı çekiyor!

Cenk ise, Cemre’ye olan aşkı yüzünden kederlidir. Aralarında hiç bir sırrın olmamasını istemektedir.Bu yüzünden Cemre’ye, Ceren’in bebeğiyle ilgili itirafını yapıyor! Cemre, duydukları yüzünden büyük üzüntü duyuyor!

Zalim İstanbul yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’de Kanal D’de!

Genel hikaye: Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.

Yapım : Avşar Film
Yapımcı : Şükrü Avşar
Yönetmen : Gökçen Usta
Öykü : Sırma Yanık
Senaryo : Aysun Erdoğan, Seda Çakır Avunduk
Görüntü Yönetmeni : Oktay Başpınar
Sanat Yönetmeni : Canan Özkan

Oyuncular : Fikret Kuşkan (Agah), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar Şahin (Yağmur), Sera Kutlubey (Cemre), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Nermin), Gamze Demirbilek (Nurten)