Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’un iki oyuncusundan büyük sürpriz! Masum Ve Güzel dizisinde yeniden buluşuyorlar!

Zalim İstanbul’un iki oyuncusundan büyük sürpriz! Masum Ve Güzel dizisinde yeniden buluşuyorlar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisi, izleyenlerin öyle kolay kolay unutamayacağı bir yapım oldu. Özellikle dizide yer alan genç isimlerin, bu diziyle ünlenmeleri ve ardından birer birer dikkat çeken yapımlarda rol almaları da Zalim İstanbul dizisini izleyenler için ayrı bir dikkat çeken noktaydı.

Dizinin kemik izleyicisi, kolay kolay Zalim İstanbul’u unutamayacak. Usta oyuncu Fikret Kuşkan ve izleyiciye ters köşe yapan Mine Tugay’ın rolü de hala hafızalarda! Tugay, bu dizide Şeniz’i oynayarak adeta fenomen bir ‘kötü’ karakter ortaya çıkarmıştı.

Mine Tugay, 22 Haziran 2020’de final yapan Zalim İstanbul’un ardından ekranlara hiç gelmedi. Sadece Exxen için çekilen Hükümsüz isimli dizide rol aldı. Şimdi ise ismi ismi yeni bir dizi ile anılıyor.

Zalim İstanbul'un iki oyuncusundan büyük sürpriz! Masum Ve Güzel dizisinde yeniden buluşuyorlar! 7

Aynı zamanda Zalim İstanbul dizisindeki oyunculuğu ile büyük dikkat çeken Bahar Şahin de Mine Tugay ile aynı dizide rol alacağı haberleriyle gündeme geldi. Genç oyuncu da Mine Tugay gibi Zalim İstanbul’dan sonra televizyon ekranında yer almamıştı. Sadece dijital platform Gain için çekilen Duran dizisinde oynadı.

Her iki oyuncunun yeniden buluşacağı yeni dizinin ismi ise Masum ve Güzel olacak. Hazırlıkları süren ve Avşar Film’in yapımcılığını üstleneceği dizinin yönetmenliğini Aytaç Çiçek yapacak. Dizide ayrıca Doğan Bayraklar, Sude Zülal Güler, Erkan Meriç’in de rol alacağı konuşulmakta.

Yetimhaneden büyüyen iki kızın etkileyici hikâyesinin anlatılacağı Masum ve Güzel dizisinde iki kilit karakter olan baba ve amca için henüz oyuncuların netleşmediği de öğrenildi. Dizinin kanalı da belli değil. Çekimlerin ise Şubat ortasında başlaması planlanıyor.