Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca’dan çok konuşulacak dizi! Bu kez dizinin hem oyuncusu hem yapımcısı!

Oktay Kaynarca’dan çok konuşulacak dizi! Bu kez dizinin hem oyuncusu hem yapımcısı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında 6 sezon yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, Türk televizyonlarının fenomen yapımları arasına girmeyi başardı. Oktay Kaynarca’nın başrolünde oynadığı ve Hızır Çakırbeyli karakterine hayat verdiği dizi, geçtiğimiz sezon sonunda ekrana veda etmişti. Eylül sezonunda yeniden başlaması planlanan dizinin devamı gelmemişti.

Dizi, fenomen pek çok karakteri ortaya çıkarırken, kemik bir izleyici kitlesini de uzun bir zaman arkasından sürükledi. Ekrana geldiği Salı akşamları, karşısındaki rakip dizilerle de dişli bir mücadele vererek 6 sezon boyunca reytingleriyle de kanalın yüzünü güldürmüştü.

Dizinin başrolü Oktay Kaynarca, şu sıralar yeni bir projenin hazırlıklarını sürdürüyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hala akıllardayken, Kaynarca, bambaşka bir yapım için kolları sıvamış!

Üstelik Kaynarca, bu kez sadece dizinin oyuncusu değil, aynı zamanda yapımcısı olarak da karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bir sonraki sezon Eylül ayında ekrana gelmesi planlanan dizi için şu sıralar hummalı bir çalışma yapılmakta.

Oktay Kaynarca'dan çok konuşulacak dizi! Bu kez dizinin hem oyuncusu hem yapımcısı! 7

Oktay Kaynarca, geçtiğimiz günlerde 57. yaşgünü nedeniyle dostlarıyla bir araya geldi. Bu buluşmada magazincilerle de bir röportaj yapan Kaynarca, yeni projesi hakkında da bazı bilgileri açıkladı. Oktay Kaynarca, “Yapımcı olarak artık beni göreceksiniz. Çok büyük bir iş yapacağız ve o büyük işin yapımcısı ve aynı zamanda oyuncusu olarak ekranlara çıkacağım. Eylül sonunda itibariyle yayına çıkacak diye düşünüyoruz. Haziran başı itibariyle bir aksilik olmazsa çekimlere başlayacağız” diye konuştu.

Kamera önündeki mesaisinin yanı sıra bu kez kamera arkasında da yoğun bir süreç geçiren Oktay Kaynarca, “Çekim yaparken bu kadar çok yorulmamıştım. Bizim çekim tempolarımız yoğundur. Ama şu andaki çalışma tempomuz onun iki katı. Senaryo ve cast çalışmaları, ekip kurma çalışmaları ile tek tek ilgileniyorum” diye konuştu.

Diziyle ilgili iddialı bir söylemde de bulunan Oktay Kaynarca, gelecek sezonun lokomotifi olacak bir dizi ortaya çıkaracaklarını ifade etti.

İşte Kaynarca’nın tv100’deki röportajının tamamı: