Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt dizisiyle ilgili sürprizlere hazır olun! Osman Sınav, tüyoyu verdi!

Yalnız Kurt dizisiyle ilgili sürprizlere hazır olun! Osman Sınav, tüyoyu verdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında yeni başlayan Yalnız Kurt dizisi, ilk bölümüyle büyük ilgi gören bir yapım oldu. Usta yönetmen ve yapımcı Osman Sınav imzasını taşıyan dizi, hazırlıkları sürerken de merakla bekleniyordu.

Geçtiğimiz hafta Cuma akşamı başlayan ve bu hafta 2. bölümüyle ekranda olan Yalnız Kurt dizisi, ikinci bölümüyle de çok konuşuldu, çok izlendi. Dizi ilk bölümde reyting birinciliği alarak zirveye oturmuştu. 2. bölümüyle bu sırayı koruyamasa da 2.lik alarak iddiasını sürdürmekte. Faili meçhul cinayetlerin perde arkasında olup biteni anlatan dizinin hikayesi, izleyiciyi de sürüklemekte.

Yalnız Kurt dizisinin geçtiğimiz günlerde basın gösterimi yapılmıştı. Bu buluşmaya katılan Sabah gazetesi yazarlarından Yüksel Aytuğ ile Osman Sınav arasında geçen konuşmada, dizinin gelecek bölümleriyle ilgili bir tüyo da alınmış oldu.

Yalnız Kurt dizisiyle ilgili sürprizlere hazır olun! Osman Sınav, tüyoyu verdi! 7

Bir döneme damgasını vuran faili meçhul cinayetler, hala Türkiye’nin gündeminde. Aydınlatılamayan pek çok cinayetle ilgili yaşananların arka planına vurgu yapan Yalnız Kurt dizisi, güçlü hikaye anlatımı ile beğeni toplamakta.

Cihan Ünal, Damla Colbay, Murat Han, Kürşat Alnıaçık, Davut Bahadır, Esra Türkmen’in rol aldıkları Yalnız Kurt dizisinin yapımcısı Osman Sınav, her bölümde yakın Türkiye’nin yakın tarihinden yeni bir şeylerin keşfedileceğine vurgu yaparak “Onların toplumsal hayatımıza nasıl yansıdığını görmeye devam edeceğiz. Gelecek bölümlerde çok sürpriz olacak” ifadesini kullandı.

Osman Sınav’ın gelecek bölümlerle ilgili sürprizler olduğu şeklindeki tüyosu, diziye olan merakı da arttırmakta! Yalnız Kurt dizisi, Cuma akşamları Atv’de…