Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’un iyi kalpli Damla’sı Simay Barlas sessizliğini bozdu! Bomba gibi bir diziyle geliyor!

Zalim İstanbul’un iyi kalpli Damla’sı Simay Barlas sessizliğini bozdu! Bomba gibi bir diziyle geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Entrikası eksik olmayan sürükleyici hikayesiyle bir dönem milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitleyen Zalim İstanbul, kadrosundaki bazı genç isimleri de dizi dünyasına kazandırmıştı. Kanal D’de yayınlanan dizinin dikkat çeken genç oyuncularından biri de Simay Barlas’tı.

Zalim İstanbul’da Karaçay ailesinin şımarık ama iyi yürekli kızı Damla’yı canlandıran 24 yaşındaki Barlas Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay gibi usta oyuncularla birlikte rol almış, oyunculuktaki yeteneğini de gösterme fırsatı bulmuştu.

Simay Barlas, Zalim İstanbul’un Haziran 2020’de 39. bölümde sona ermesinin ardından bu kez Bir Annenin Günahı dizisinde rol almıştı. Dizide Yağmur isimli karakteri canlandıran Simay Barlas yeteneğiyle bir kez daha dikkatleri üzerine çekmişti.

Ancak başrollerinde Özge Özberk, Musa Uzunlar ve Emre Kınay’ın yer aldığı dizi uzun ömürlü olamamıştı. Kanal D’de yayınlanan dizi düşük reytingler sebebiyle beşinci bölümünde ekranlara veda etmişti.

Zalim İstanbul'un iyi kalpli Damla'sı Simay Barlas sessizliğini bozdu! Bomba gibi bir diziyle geliyor! 7

Her ne kadar daha önce Paramparça, Hayat Bazen Tatlıdır ve Adı Efsane gibi dizilerde rol alsa da Simay Barlas en büyük patlamasını Zalim İstanbul ile yapmıştı. Genç oyuncu geçen yaklaşık bir yıl aradan sonra sessizliğini bozdu ve yeni bir diziyle anlaştı.

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’in bulunduğu Show TV’nin yeni dizisi Aziz’in kadrosuna Simay Barlas da katıldı. Bir dönem dizisi olacak Aziz dizisinin son derece iddialı bir şekilde geldiği belirtiliyor. Antakya’da çekilen dizi izleyicileri 1930’lu yıllara götüreceği belirtiliyor. Simay Barlas’ın Aziz dizisinde Efnan karakterini canlandıraak.