Ana sayfa Sosyal Medya Yabani dizisi reytinglerde atak yaparken, Halit Özgür Sarı sosyal medyayı yönlendiriyor!

Yabani dizisi reytinglerde atak yaparken, Halit Özgür Sarı sosyal medyayı yönlendiriyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olarak öne çıkan dizinin adı Yabani… Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, başladığı günden bu yana geniş bir izleyici topluluğunun desteğini aldı.

Reytinglerde tüm kişiler kategorisinde birincilik elde eden dizinin izlenme oranlarını artırmış olması sevindirici bir gelişmeydi. AB grubunda günü dördüncü olarak tamamlayan dizi, ABC1 grubunda yine zirvenin sahibi oldu.

Halit Özgür Sarı da reytinglerden gelen iki birincilik ile bir hayli keyiflendi. Bu durumu sosyal medyada da paylaşarak mutluluğunu ortaya koyan oyuncu, “Vardı bir hayalimiz. Sayenizde gerçek oluyor. İyi ki varsınız” diyerek izleyicilere teşekkür etti.

Yabani dizisinde 10 bölüm geride kaldı ve başarılı gelen reytingler ile birlikte ekibin hem morali yüksek hem de yoğun çalışma temposu devam ediyor.

Halit Özgür Sarı da yine sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda takipçilerinin bölümlerle ilgili yaptıkları paylaşımlara dikkat çekti. Oyuncu bu paylaşımlar için teşekkür ederken, “11. ve 12. Bölümler çok sert umarım mentallerinizi toparlayabilirsiniz zira biz hala etkisindeyiz” diyerek yeni bölümlerin reklamını yapmayı ihmal etmedi.

Reytinglerde çok başarılı sonuçlar alan Yabani dizisi için başrol oyuncusu Halit Özgür Sarı’nın sosyal medyada yaptığı bu yönlendirme çalışmalarının da iyi sonuç verdiğini söyleyebiliriz. Oyuncunun dizisine sahip çıkması takdir edilirken, partneri Simay Barlas ile çok iyi bir dizi çifti olmaları da başarının en önemli nedenlerinden birisi olarak gösteriliyor.

Yabani dizisi reytinglerde atak yaparken, Halit Özgür Sarı sosyal medyayı yönlendiriyor! 7