Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’a İtalya’dan ödül! Yakışıklı oyuncu başarılarının meyvesini yiyor!

Can Yaman’a İtalya’dan ödül! Yakışıklı oyuncu başarılarının meyvesini yiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’den ayrılıp da İtalya’ya gittiği günden bu yara kariyerinin en büyük patlamasını yaşayan Can Yaman, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Yaman, İtalya’da bir ödüle layık görüldü.

Can Yaman, belki de Türkiye’den daha çok İtalya’da büyük bir üne sahip oldu. Milyonlarca hayranı peşinden sürükleyen Can Yaman, İtalya’da ne yapsa olay oluyor. Dizileri dünyanın birçok ülkesinde gösteriliyor.

İtalya’da çekilecek Sandokan isimli dizi için Türkiye’den ayrılan Can Yaman, o günden beri dizinin çekilmesi için bekliyor. Ancak dizi bir türlü hayata geçmezken kısa süre önce çekimlerin önümüzdeki yıla ertelendiği açıklandı.

Can Yaman'a İtalya'dan ödül! Yakışıklı oyuncu başarılarının meyvesini yiyor! 7

Ancak bu süreçte Can Yaman hiç boş durmadı. İlk önce reklam filmlerinde ve sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Yaman, kendi adını taşıyan parfümünü piyasaya sürdü. Parfümün yok sattığı, siparişlere yetişilemediği belirtildi.

Can Yaman, İtalya’da çekilecek olan Violet Like The Sea dizisi için de anlaşma imzaladı. Yaman dizide İtalyan aktris Francesca Chillemi’yle başrolü paylaşacak. Bu arada geçtiğimiz günlerde yapılan bir açıklamada Sandokan’ın müzikal ve video oyunu haline getirileceği de açıklandı.

Arka arkaya bu başarıların ardından Can Yaman, İtalya’da büyük bir ödül kazandı. Yaman, Filming Italy Best Movie Award kapsamında ödüle layık görüldü. Ödüller 5 Eylül’de Venedik’te düzenlenecek törenle sahiplerine teslim edilecek.