Ana sayfa TV Programları Zekeriya Özen’in tanıdıkları telefonda – Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Ocak 2019

Zekeriya Özen’in tanıdıkları telefonda – Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Ocak 2019

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 10 Ocak Perşembe günü ekrana gelen bölümünde farklı konu başlıkları vardı. Dün, Palu ailesinin canlı yayında gözaltına alınmasının ardından bugünkü programda neler olacağı merak ediliyordu. Ancak yayın yasağı nedeniyle konu hakkında pek bir detay yer almadı. Bir kayıp vakasını ele alan Müge Anlı, yeni konu başlıklarıyla dikkat çekti. Konu başlıkları şu şekildeydi: Müge Anlı: ”Gerçekler gizli kalmadı!”… Velayetini almaya çalıştığı kızı kayıplara karıştı! 2 Yaşındayken ayrıldığı annesini arıyor… Zekeriya Özen’in başına ne geldi? Zekeriya Özen’in tanıdıkları telefonda… Baran Kaya’nın kayıp annesi bulundu! Baran Kaya canlı yayında annesiyle konuşuyor

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 10 Ocak Perşembe günü ekrana gelen bölümde başlıktaki konuyla ilgili anları videodan izleyebilirsiniz.

27 yıldır aradığı annesini Müge Anlı, yarım saatte buldu!

Adana’da yaşayan 29 yaşındaki Baran Kaya, en son 2 yaşında gördüğü ve ayrılmak zorunda bırakıldığı annesini aramak için Müge Anlı’ya konuk oldu. “Annem ile bizi koparmışlar. Annemi hiç hatırlamıyorum. Ona sarılmak istiyorum” dedi.

Müge Anlı, genç adamın annesi Tülay’ı aramaya başladı. 27 yıldır aranan anne Tülay’ı yalnızca yarım saat içinde bulan Anlı, anne-oğlu ilk kez konuşturdu. O anda gözyaşları sen oldu.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…