Ana sayfa Dizi Haberleri Zemheri dizisi devam etmek ile etmemek arasında ince çizgide!

Zemheri dizisi devam etmek ile etmemek arasında ince çizgide!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk 3 bölümü ekrana gelen Zemheri dizisi Çarşamba akşamlarının yeni yapımlarından… Doğduğun Ev Kaderin ile birlikte yarışa dahil olan Zemheri, ne yazık ki beklentilerin altında kalmakta.

Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk ve Hazal Filiz Küçükköse’nin başrollerinde yer aldığı Zemheri dizisini bir grup izleyici çok beğendi ve methiyeler diziyor… Sosyal medyada hem oyuncu kadrosu hem hikaye hem de çekimlerden çok memnun olduklarını belirten bu gruptaki izleyiciler Zemheri’nin reytinglerinin yükselmesini istiyor.

Ancak Zemheri dizisi 3. bölümüyle de bıçak sırtı durumdan çıkamadığını gösterdi. Dizinin ekibinin hiç de beklemediği bir reyting tablosu karşılarında duruyor. 3 haftadır ekranda olan yapım ilk 10 yapım arasına zar zor girebilirken, reytingleri ise ne çok iyi ne çok kötü, yani arafta duruyor.

29 Ocak Çarşamba günü totalde 4.15 reyting elde eden Zemheri, 11. sırada yer alabildi.AB grubunda 3.65 reyting ile 7. sırada bulunan yapım,ABC1 grubunda ise 3.85 reyting elde etti ve 10. olabildi.

Zemheri’nin hak ettiği reytinglerin daha yüksek olduğu görüşündeki izleyiciler Show TV’nin diziye destek vermesini bekliyor. Gün değiştirmek de bir çözüm olabilir.

İşte 29 Ocak Çarşamba gününün reytinglerde ilk 10 programı: