Ana sayfa Dizi Haberleri Zemheri dizisi final yapmasın diye sosyal medyada destek kampanyası!

Zemheri dizisi final yapmasın diye sosyal medyada destek kampanyası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Zemheri dizisinin ilk bölüm reytingi fena olmasa da ikinci bölüm reytingi kötü gelmişti. Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse’nin başrollerinde yer aldığı dizinin reytinglerinin kötü olması hayranların canını fena halde sıktı.

Zemheri dizisinin 3. bölümünün reytinglerinin iyi gelmesi için sosyal medyada mesaj üstüne mesaj paylaşan dizi hayranları, bu yapımın reytinglere yenilmesini istemiyor.

“Herkes Show TV’yi izlesin, böylece final olmaz” diyen dizi hayranları Zemheri dizisinin final yapmasından çok korkuyor ve bu korku da sosyal medyada yorumlara yansıyor.

Sosyal medyada yapılan bu tür çağrıların televizyon reytinglerine etkisi olacak mı bilinmez ama Zemheri dizisinin kritik bir virajda olduğu da kesin.

İşte Zemheri dizisinin 3.bölüm 3.fragmanı:

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturduğu, senaryosunu ise başarılı senarist Sema Ergenekon’un kaleme aldığı, Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, İlkin Tüfekçi, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor gibi genç ve usta isimleri buluşturan dizi, izleyiciyi adalet ve aşkın büyüklüğünü sorgulayacakları bir hikayeye davet ediyor.