Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisinde zirveye doğru şahlanış var!

Hercai dizisinde zirveye doğru şahlanış var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” mottosuyla yola çıkan Hercai’nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor.

Hercai dizisi Cuma akşamlarının ilgiyle izlenen dizilerinden. Son dönemde reytingleri düşmekte olan dizinin hayranları yeniden zirveye çıkmasını çok arzu ediyor. Bilindiği üzere Arka Sokaklar ve Babil dizilerin Hercai’nin önüne geçti ve yapım biraz da olsa reyting kaybı yaşayarak gözden düşmeye başladı.

Sosyal medyada “Hercai fandomları işbaşına, cuma günü zirveye taşımaya hazır mıyız, ellerini görelim” diye yorumlar yapıldı. Hercai’nin yeni fragmanını aksiyon dolu olması da izleyicilerin keyfini yerine getirdi.

Akın Akınözü’nün Miran olarak annesinden aldığı mektup ile yıkılacağı anlara da şahitlik edeceksiniz. 30. bölüm fragmanı dizinin yeniden ilgi çekmek adına birçok olayın yaşanacağı, aksiyonu bol bir bölümün geldiğini anlatıyor. Videoda detayları bulabilirsiniz.