Ana sayfa Dizi Fragmanları Zemheri dizisi ilk fragmanı yayınlandı! Alperen Duymaz ve Ayça Ayşin Turan geliyor!

Zemheri dizisi ilk fragmanı yayınlandı! Alperen Duymaz ve Ayça Ayşin Turan geliyor!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelecek, Ay Yapım’ın bu sezon merakla beklenen dizisi Zemheri yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor’un yer aldığı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizinin afişi yayınlanmış ve beğeni toplamıştı.

Şimdi de Zemheri dizisinden ilk fragman geldi. Videodan dizinin ilk görüntülerini izleyebilirsiniz. Aşk dolu sahnelerle başlayan ilk tanıtımdaki iş kazası sahnesi şimdiden büyük ilgi çekti.

Yönetmen koltuğunda ‘Aşk-ı Memnu’, ve ‘Kara Sevda’ gibi Türk dizi tarihinin unutulmaz yapımlarına imza atan yönetmen Hilal Saral’ın oturduğu, senaryosunu ise başarılı senarist Sema Ergenekon’un kaleme aldığı Zemheri dizisinin çekimlerine Kasım ayında başlanmıştı.

Dizi yakında Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Şimdiden heyecan uyandıran ‘Zemheri’, izleyiciyi adalet ve aşkın büyüklüğünü sorgulayacakları bir hikayeye davet edecek!

İşte Zemheri dizisinden ilk fotoğraflar ve afiş: