Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor ‘yok artık’ dedirtti; sosyal medyada izleyici ikiye bölündü!

Mucize Doktor ‘yok artık’ dedirtti; sosyal medyada izleyici ikiye bölündü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Mucize Doktor dizisinde ‘nereden çıktı şimdi bu’ dedirten gelişme! Mucize Doktor, Perşembe akşamlarının sevilen yapımı… Büyük bir başarı hikayesi… Kısa sürede üst üste reyting rekorları kırmak ve milyonlarca insanı aynı heyecan ile her hafta ekran başına oturtmak kolay değil.

Mucize Doktor bunu başardı. Nasıl başardı? Yapılmayanı yaparak başardı… Söylenmeyeni söyledi… Görmezden gelineni ortaya koydu. Bir dava ve bir insan hikayesinden ziyade toplumun genelini ilgilendiren konulara odaklandı.

7’de 77 milyonlarca izleyicinin kalbimde de yenilikler açması, yeni bir söz söylemesi ile sıyrıldı. Bu kadar yeni ve devrim niteliğindeki özellikleri bir araya getiren Mucize Doktor dizisinin 14. bölümüne Yasemin Ergene Özilhan’ın katılacağını fragmandan öğrendik…

Yıllar önce Doktorlar isimli dizide başrolde yer alan, sonrasında İzzet Özilhan ile evlenip kariyerini de bırakan bir isim Yasemin Ergene Özilhan… Hayranları yıllarca bir dizide oynamasını istedi, şimdi bu dilekler kabul oldu.

Mucize Doktor dizisine Doktorlar dizisindeki Ela rolü ile katılıyor. Sosyal medyada bu konu çok konuşuldu. Gündemin ilk sırasına yerleşti. Destekleyen ve ünlü oyuncunun ekrana dönüşünü tebrik edenler de vardı. Mucize Doktor’un farklı yönleriyle yükselişini takdir edenler ise bu durumu eleştirdi.

Mucize Doktor 'yok artık' dedirtti; sosyal medyada izleyici ikiye bölündü! 7

“Şaşkınım şu an…”

“Ne kadar saçma…”

“Yok artık Doktor Ela ne alaka…”

Bu ve bunun gibi şaşkınlık ifadelerini sosyal medyada görebilirsiniz.

Yıllar önceki Doktorlar dizisinden bugün Mucize Doktor’a aslında Yasemin hanımın da ne kadar değiştiği ortaya çıktı.

Ama reyting rekortmeni bir diziye eski defterleri açmanın ne gibi bir faydası var? Uzun yıllar ekranda olmayan, artık kariyerini bırakmış bir oyuncunun nasıl bir artısı olacak?

Bu sorular yanıt bekliyor. Elbette ki 14. bölümde Ela karakteri bir renk olacaktır. Ama çok mu gerek vardı sorusu da sorulacaktır…