Ana sayfa Dizi Haberleri Zemheri dizisi izleyicileri kalmakla gitmek arasında kaldı!

Zemheri dizisi izleyicileri kalmakla gitmek arasında kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz -Çarşamba akşamları Show TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Zemheri, oyuncuların arkasında durmaktan çok memnun oldukları bir yapım. Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk ve Hazal Filiz Küçükköse’nin başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü bir yapım ekibi de bulunuyor. Ünlü yönetmen Hilal Saral’ın gözünden her açıdan başarılı bir yapım izliyoruz.

Ancak diziye bağlanmak ile bağlanmamak arasında kala önemli bir kitle de var. İlk 3 bölümü yayınlanan Zemheri, reytingleri ile beklentilerin altında kaldı. Haliyle izleyiciler de bir final endişesi yaşıyor.

Son yıllarda özel kanallar hiç acımadan, o dizi ile bağ kuran izleyicilerin ne hissedeceğini hiç umursamadan, yani empati yapmadan dizileri bir bir yayından kaldırıyor. Olan ise ekranda bir diziye bağlanıp da sonrasında kısa sürede yayından kaldırılması ile hayal kırıklığına uğrayan izleyici kalıyor.

Bu sezon Kuzgun, Kurşun, Ferhat ile Şirin, Kardeş Çocukları, Benim Tatlı Yalanım, Her Yerde Sen, Aşk Ağlatır, Azize gibi birçok iddialı yapım kanallar tarafından izleyicinin ne hissedeceği, oyuncunun ne kadar emek verdiği gibi konular hiç düşünülmeden yayından kaldırıldı.

İşte Zemheri hayranları da bu acımasız ortamda dizide kalmak ile gitmek arasında kaldı.Zira reytinglerin düzelmesi o kadar da kolay olmayacak. Zemheri’ye bağlanıp da yine bir final haberi alacağından çekinen birçok izleyici var. Sosyal medyada da bu tür yorumları görebilirsiniz.

Kanalların ekran başındaki izleyicilerde yarattığı dizi kabusu da bu olsa gerek.